STYLEBY träffade Byredos Ben Gorham för 5 snabba frågor – om allt från att fylla 40 till kollegor som inspirerar!

Ben Gorham om…

BEN GORHAM Byredo Familj Instagram

… att fylla 40:

”I min ålder reflekterar jag mycket över hur snabbt saker förändras. Jag träffar unga människor som är där jag var när jag började, och känner att deras syn och perspektiv är väldigt annorlunda.”

… rampljuset:

”Det är både lite nyttigt och fortfarande ganska kul. Det handlar inte så mycket om Byredo eller mitt rampljus, utan det handlar om att vara en del i ett större rampljus av energier och utväxling av idéer – modeveckorna kan till exempel vara så.”

… sin kärlek:

”Jag har en sambo som är väldigt grundad, som inte heller har behandlat mig annorlunda eller tolkat mig annorlunda på grund av vad som händer med Byredo.”

… Instagram:

”Jag är dålig på det! Den kanalen för mig är lite av ett dilemma, för det är en sådan skamlös self promotion-grej – som är så onaturlig för min generation. Men jag försöker hitta en balans.”

… kollegor som inspirerar:

Designern Jonathan Anderson är väldigt duktig på att berätta historier. Haider Ackermann är jäkligt duktig. Det finns ett etniskt element i hans grejer som jag identifierar mig med, med anledning av min bakgrund.”

TIPS! Missa inte STYLEBY Beautybox fylld med det bästa från skönhetsvärlden – mer info hittar du här

foto FREDRIK SKOGKVIST