STYLEBY-redaktionen har valt ut 5 skönhetsprodukter som förnyar, återfuktar och ger nytt liv till din necessär.

5 skönhetsprodukter du behöver i din necessär

AW18B-MNZadeh-020

1. VERSO Antioxidant Booster

Verso Antioxidant Booster är en kraftfull antioxidant booster som ger omedelbar verkan och långsiktig effekt. Boostern är berikad med gurkmeja och E-vitamin, som bekämpar fria radikaler samtidigt som hudens fuktnivå förbättras. Gurkmeja (är sedan länge en favoritingrediens) som skyddar huden och minskar eventuella inflammationer.

Perfekt för: Den som vill ge huden en intensiv återfuktning. 
Passar: Alla hudtyper, speciellt en trött och känslig hud.

2. OLE HENRIKSEN Truth Serum

Ingen nyhet på marknaden, men Ole Henriksens Truth Serum fick nyligen ett nytt utseende (och därmed nytt liv i skönhetshyllorna). Fungerar som ett dagligt multivitamin-kick till din hy – ett par droppar räcker för att ge hyn en riktig energikick. Serumet stramar upp och ger lyster samtidigt som den ger långvarig fukt och bekämpar synliga tecken på åldrande. Berikad med kollagen, aloe-juice, extrakt från apelsin och grönt te. Dessutom har den en underbar citrusdoft!

Perfekt för: Den som vill ge huden en energikick med näring och fukt.
Passar: Alla hudtyper.

3. BYREDO Vetyver Hand Scrub

Vi älskar Byredos nya handskrubb som kommer i tre dofter (Vetyver, Suede och Rose) och som lämnar händerna mjuka och redo att ta sig an kalla, torra dagar. Skrubba på och glöm inte att smörja in dig med en härlig handkräm efter!

Perfekt för: Den som vill ge lite extra kärlek till händerna.

4. HOURGLASS Ambient Metallic Strobe Lighting Palette

Hourglass Ambient Metallic Strobe Lighting Palette är en limited edition palette i tre olika nyanser som ger en intensiv lyster. Och bäst av allt den ger dig en naturlig glow (Perfekt för den som inte vill se ut som ett disco-boll i ansiktet). Tips, testa mixa nyanserna för en egen look!

Perfekt för: Den som vill använda en subtil highlighter

5. OUAI Dry Shampoo Foam

Ouai startades av Hollywood-hårstylisten Jen Atkin. En av Ouais senaste innovationer är deras skummande torrschampoo som ökar volymen och ger glans – glöm vad du redan vet om torrschampoo! Än så länge finns Ouais produkter endast att få tag på online. 

Perfekt för: Den som vill ha en touchup 
Passar: Färgbehandlat hår 

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR

foto IBL