Vi har alla varit där - här är 5 hacks som räddar din dåliga hårdag!

5 hacks som räddar din BAD HAIR DAY

1. BYT BENA

Att byta bena är det lättaste och snabbaste sättet att ge ditt hår en ny touch. Det är nämligen så att håret i den nya benan kan ha mer volym eftersom det inte ”lagt till sig”. Om du har sidbena – testa andra sidan eller varför inte mittbena! I krisläge addera ett statmentörhänge!

Dries van Noten SS18

Michael Kors SS18

2. FLÄTOR

Det bästa sättet att få håret att gå från smutsigt och livlöst till festfint och vackert är att göra flätor. Med lite träning kan du snart göra en fiskbensfläta att snurra runt huvudet, och DET imponerar på alla.

LÄSTIPS! Frisyrer 2018 – här är hårfärgerna och klippen som gäller i år

Jil Sander SS18

Jil Sander SS18

3. GE LÄNGDERNA GLANS

Om du ger hårlängderna glans med till exempel hårolja syns det inte lika tydligt om din hårbotten är lite smutsig. Längderna blir mindre frissiga och hela frisyren ser glänsande ut, som om det vore med flit! Smart va?

John Galliano SS18

4. TORRSCHAMPO

Okej, din allra, allra bästa vän en dålig hårdag är förstås torrschampo. Har du inget torrschampo – tillverka eget! Är du blond använder du babypuder eller majsstärkelse (alltså Maizena), är du mörkhårig kan du blanda en del babypuder med två delar kakao. Pudra lätt i hårbottnen med en stor puderborste!

Public School AW17

5. SLÅ EN KNUT

Ibland behöver det inte vara svårare än att slå en knut på håret. Liva upp genom att knuta en snyggt band över knuten. Voila!

Rochas SS18

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR