I annonssamarbete med GLITTER

Nu har du möjlighet att uppdatera din stil vare sig du gillar enkelt och stilrent eller bling bling. Här är de bästa accessoarköpen just nu!

Med accessoarer som halsband, armband och örhängen ger du din stil det lilla extra. Du har säkert dina smyckesfavoriter som du använder varje dag, men nu är de dags att låta de ta mer plats. Här får du koll på de allra senaste accessoartrenderna – perfekt till vinterns alla fester eller som inspiration till årets önskelista.

Trend 1: Leopardmönstrat

Glitter_Styleby_Djuriskt_Export

1. Örhängen i plast, 99,90 kr. 2. Örhängen i plast och metall, 99,90 kr. 3. Hårband i sammet, 79,90 kr/3-pack. 4. Diadem i tyg, 79,90 kr. 5. Hårband i sammet, 79,90 kr/3-pack.

Nu inspireras vi från djurvärlden och i vinter är det leopardmönstrat det hetaste du kan välja. Matcha ett par djurmönstrade örhängen med en överdel i annat mönster, då får du en intressant och personlig stil.

Trend 2: Glammigt i guld

Glitter_DV_Polaroid2_Gold

Metallic har har tagit modevärlden med storm och finns på kläder, skor och accessoarer. När det gäller smycken är det guld som syns allra mest. Bär ett par stora guldörhängen till din vardagsoutfit – du kommer garanterat få komplimanger.

Trend 3: Strass & glitter

Glitter_DV_Strass2

På armband, örhängen och halsband – överallt ser vi strass just nu. Dessa accessoarer är inte bara för fest, det funkar lika bra att bära dem en helt vanligt tisdag. Med t-shirt och jeans får du en trendig stilkrock.

Stylingtips: Matcha udda smycken. Ett långt örhänge i ena örat och ett kort i det andra lyfter din look!

Trend 4: Klassiskt

Glitter_Styleby_Enkelt_Export2

1. Halsband i förgyllt äkta silver med lyckoben, 199 kr. 2. Guldpläterade örhängen, 99,90 kr. 3. Halsband i äkta silver med två länkar, 299 kr. 4. Örhängen i äkta silver, 199 kr. 5. Släta creoler i äkta silver, 249 kr.

Ibland kan det enkla och stilrena vara det allra snyggaste. Passa på att investera i några favoriter, för den här trenden håller i sig även nästa säsong. Våga mixa silver med guld, då samlar du fler stilpoäng. Hos Glitter hittar du en kollektion med smycken i äkta silver. Föredrar du guld? Välj då ett silversmycke som är förgyllt med ett lager i 18 karat guld.

Stylingtips: Matcha halsband i olika längder – det ger en personlig känsla till din look (utan att ta över för mycket).

Trend 5: Pärlor

Glitter_Styleby_Pearls_Export

Smycken med pärlor är klassiskt och har aldrig varit trendigare. Välj olika accessoarer med vita pärlor som du bär samtidigt, det ger en elegant känsla.

Är du på jakt efter något nytt till smyckesgarderoben? Hos Glitter hittar du allt från trendiga accessoarer så som sjalar, väskor och håraccessoarer till klassiska smycken.