Ända sedan STYLEBYs allra första nummer har ett stående inslag varit att presentera stilfulla kvinnor och deras garderober. Nu har vi samlat 39 kvinnor och deras garderober i en extra tidning som kommer tillsammans med nya numret av STYLEBY! Är du prenumerant och vill få tag på bilagan? Hur du gör hittar du längre ner.

Ända sedan STYLEBYs allra första nummer har ett stående inslag varit att presentera stilfulla kvinnor och deras garderober. Det är utan tvekan STYLEBYs mest älskade sidor i tidningen. Därav är så så stolta och glada över att kunna erbjuda en extra bilaga till tidningen där 39 kvinnor och deras garderober finns med.

Vi börjar i Stockholm och därefter bär det av till New York, Oslo, London, Köpenhamn, Bergen, Paris, Milano, Kiev, Florens, Los Angeles, Aten, Moskva, Istanbul, Bergen, Berlin och Monte Carlo – och till de stilfulla kvinnor som bor och verkar där. 

39 kvinnor & deras garderober får du tillsammans med nya sommarnumret av STYLEBY – som går att köpa i butik NU! Om du är prenumerant av tidningen kan du beställa bilagan genom att sms:a till 72130 och skriver: STY(mellanslag) SPECIALMAGASIN (mellanslag) prenumerationsnummer. Ex: STY SPECIALMAGASIN 4284220078

OBS! Gäller endast prenumeranter i Sverige.

Välkommen på en fantastisk stilresa!

TIPS! GÄSTA STOCKHOLMS NYA STORA MODE- OCH SKÖNHETSFESTIVAL – STYLEBY KOMMER ATT VARA DÄR!