Londons modevecka är känd för att sticka ut bland de andra. Allt är lite roligare och lite mer vågat under visningarna. STYLEBY har valt ut tre trender från modeveckan, som vi kan räkna med att se mer av i vår.

EYELINER XXL
Versus Versace tog i med hårdhandskarna redan under visningen för AW17, med modeller i svarta och röda ögonskuggor ända upp till ögonbrynen. Inför vår-säsongen tonades looken ned en aning, men det är fortfarande XXL som gäller. Ska du lyssna till ett beautytips inför våren så är det att investera i en bra eyeliner, för den kommer att gå åt!

Model on the catwalk

BOBBY PINS
The bobby pin is back! En enkel sidbena med hårnålar i fokus stod J.W. Anderson för under sin visning i London. Med tanke på Saks Potts färgglada hårklämmor som vi såg på Köpenhamns modevecka för några veckor sedan, verkar det vara dags att gräva längst ned i beautylådan efter skolårens gamla håraccessoarer. Så, nästa gång du använder hårnålar: göm dem inte, framhäv dem!

beauty-flw

DISCO LÄPPAR
Makeup-artister som Pat McGrath, Charlotte Tilbury och Peter Philips har alla fått stående ovationer för deras glittriga läppar tidigare säsonger. Edgy, vågat och minst sagt kul! De festliga läpparna har hängt sig kvar och under Londons modevecka såg vi nya tag på beautytrenden hos märket Shrimps. Modellerna såg ut att ha kysst silvrigt konfetti – snacka om ett bra sätt att piffa upp vardagslooken på. Detta tar vi definitivt med oss när vårsolen tittar fram.

Foto: Instagram @shrimps.

Instagram @shrimps.

FAB_banner_mobile

foto IBL