Nya idéer för garderoben är guld värt när plånboken inte tillåter mer shopping eller i största allmänhet när en ny säsong står för dörren. STYLEBY dammsuger höstens visningar och tipsar om stylingidéerna som ger de rätta höstlookerna.

11 IDÉER FÖR DIN HÖSTSTIL

1. SE IGENOM YTAN 

Transparent är stort i höst och vi ser det överallt – både i form av kläder och accessoarer. Att bära något transaprent över din vanliga outift är ett hett stylingtips (se STYLEBYs omslag #49). Välj alltså en genomskinlig regnrock för att stå emot höstregnet.

stiltips_höststil

2. MATCHA OLIKA NYANSER AV SAMMA GRUNDFÄRG

Att matcha hela outfiten i samma färg är ett klassiskt knep för att verkligen se fixad ut. Här finns ett par vägar att gå – blandar nyanser och olika material  av samma  grundfärg.  Vi tipsar speciellt om färgerna rött och brunt i höst.

stiltips_höststil

stiltips_höststil

3. DO IT YOURSELF!

Är du det minsta pysslig så har du en hel del catwalkmode att inspireras av. Fram med symaskinen, markerpennan och saxen!

stiltips_höststil

4. STOPPA NER ÖVERDELEN I BYXAN

En blinkning till 80-talet då man mer än gärna stoppade in tröjan i byxorna – nu känns det rätt igen. Skillnaden är att idag är det helt rätt att stoppa ner även jackor och kavajer i nederdelen. Acne Studios stylade sin resortkollektion så här och på höstvisningarna såg vi flera exempel på just detta enkla tips.

stiltips_höststil

stiltips_höststil

5. BLOMMA UT

Rosen är helt klart en blomma med it-faktor just nu. Det finns flera sätt att addera den till din outfit, här är några exempel från höstens catwalks.

stiltips_höststil

6. KLÄ PÅ DITT  FEST- ELLER SOMMARPLAGG

Trenden med att bära klänningar över plagg som skjortor och tröjor fortsätter och det är inte svår att förstå varför. Det är både kul och praktiskt. Kul för att det ger dig oändliga möjligheter att skapa en personlig look, och praktiskt för att  detta gör det lätt att använda plagg som du mest burit sommartid under hela året.

stiltips_höststil

7. LÅT SKJORTAN STICKA FRAM

Skjortan är inte bara världens förmodligen bästa plagg för överkroppen, den går också att styla på oräkneliga sätt. Att låta den sticka fram under en kort kjol tycker vi väldigt mycket om den här säsongen.

stiltips_höststil

8.VITA POLON UNDER ALLT

Viktigaste stylingtipset från höstvisningarna: ”Vit polotröja under allt”. 

stiltips_höststil

9. HASA NER STÖVLARNA

Trendifiera dina stövlar genom att hasa ner dem.

stiltips_höststil

10. ADDERA AXELVADDAR

Med axelvaddar ger du gamla trotjänare en ny trendsilhuett. 

stiltips_höststil

11. BÄR SCARF I MIDJAN

Ett udda bälte i midjan på en kappa är alltid snyggt – här är säsongens variant!

stiltips_höststil

foto JASON LLYOD EVANS & IBL

NUVARANDE 11 IDÉER FÖR DIN HÖSTSTIL 2017
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Cool i paljett för under 500 kr!”