Makeupartisten Lisa Eldridge är har nästan två miljoner följare på sin Youtube-kanal och är dessutom creative director på Lancôme. Här är hennes tio bästa makeuptips!

10 bästa makeuptipsen någonsin – från stjärnmakeupartisten!
MAKEUP TIPS från Lisa Eldridge

Lisa Eldridge har nästan två miljoner prenumeranter på sin Youtube-kanal och dessutom är hon creative director på favoritmärket Lancôme (dock använder hon alla typer av märken på sin vlogg). Hon har länge varit en av de mest namnkunniga makeupatisterna och har flera gånger intervjuats i STYLEBY. För The Irish News listar hon sina 10 bästa makeupknep någonsin:

 • BÄSTA MAKEUPTIPS 1: Använd SPF varje dag
  ”En riktigt bra SPF som fungerar för min hudton, det är nog vad jag spenderar de flesta av pengarna på. Heliocare gör en nyanserad version som är underbar och det är inte så dyrt.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 2: Överdriv inte dina ögonbryn
  ”Jag gillar inte de riktigt de ’blockmålade’ brynen när man inte ser det naturliga håren. Personligen så hatar jag hur det ser ut. Jag föredrar mycket när browarna är mer fjädrade och ljusare så du har kvar en känsla av håren. ”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 3: Applicera mascara från rötterna
  ”Jag applicerar alltid så mycket som möjligt i rötterna först. Gå ner till rötterna och håll borsten där och massera mycket långsamt så länge du kan. Det handlar om att få massan på först, annars kan fransarna bli för tunga i ändarna.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 4: Glöm inte att blanda din kontur ordentligt
  ”Contouring ser väldigt illa ut när det är dåligt applicerat – när det är fel färg och det är för tungt. Skarnvarna ska blandas. När det är gjort riktigt bra är det fantastiskt.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 5: Var sparsam med concealer
  ”Jag gillar att ha täckande makeup där jag behöver det, och mindre där jag inte gör det, för det lurar ögat. Personen tittar på dig och tänker ’Du använder inte så mycket smink’ när du du i själva verket kan komma undan med mycket smink – såvida det inte är tungt överallt.”
  Lisa Eldridges tio bästa makeuptips
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 6: Överbelasta inte dina ögon om de är små
  ”Ibland kan folk verkligen göra ögonen mindre genom att ha tung eyeliner och mycket mascara. Har du små ögon så är det den typen av makeup du ska undvika om du inte vill göra intryck av att dina ögon är ännu mindre.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 7: Använd en primer
  ”Jag upptäckte Bioderma i Paris när jag bodde där på 90-talet. Jag använder en Pore Refining Primer på klienter under smink.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 8: Använd ansiktsmasker ofta
  ”Jag är besatt av ansiktsmasker och använder en nästan varje dag. Jag älskar Susanne Kaufmann, som är ett naturligt österrikiskt märke.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 9: Gå lätt på bronzern
  ”Saken med bronzer är att det alltid är svårt att tona ner den när du väl lagt den. Applicera det med fina ljuslager över dina kindben, kinder, tinningar, över pannan och lite på nacken.”
 • BÄSTA MAKEUPTIPS 10: Köp japanska lösögonfransar
  ”De är bara så mycket bättre och så mycket billigare i Japan än de är någon annanstans. Det finns så många otroliga ögonfransvarumärken där ute, som Dollywink. Och de sitter mycket bättre eftersom själva bandet är lätt, inte tugnt.”

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR