Wonder Woman-aktuella Gal Gadots 4 bästa skönhetsknep

Israeliska skådespelerskan Gal Gadot är aktuell i filmen Wonder Woman. STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tog tillfället i akt och frågade om hennes bästa skönhetsknep!

Gal Gador gillar att spela starka kvinnor oavsett sammanhang ”Jag dras till roller där jag får spela självständiga, tuffa kvinnor som jag beundrar. Att vara en bra förebild är viktigt för mig, speciellt nu när min dotter börjar bli större. Jag vill att hon ska växa upp och känna att hon kan åstadkomma vad som helst.”

GalGadot

Gals 4 bästa skönhetsknep: 

HUDVÅRD KOMMER FÖRST ”I fråga om makeup är min princip ’less is more’, men hudvård är jag väldigt noga med. Jag följer mina hudvårdsrutiner strikt. Rengöra, återfukta och dricka mycket vatten är grundpelarna. Ett av mina bästa skönhetsknep är att blanda foundation med crème, det gör att huden får en fin, fuktig finish.”

FRÄSCHA UPP MED FUKT ”Jag bär alltid läppbalsam, och bär alltid med mig en sprayflaska med vatten från Evian eller La Roche-Posay. När jag känner att min makeup ser torr ut ger jag ansiktet en dusch.”

DOFT MED PONDUS ”Doft ger bäraren en starkare närvaro i rummet, och för mig är doft en andra hud.

TRÄNA TRE DAGAR I VECKAN ”Jag tränar ofta. Jag föredrar crossfit och TRX, men under sommaren älskar jag också att paddla stående på en surfbräda. Jag äter hälsosamt men förbjuder inget – jag tror att man då i stället blir fixerad vid det.”

 Wonder Woman har premiär under 2017!

LÄSTIPS! 25 snabba frågor till bokaktuella Lina Thomsgård. 

NUVARANDE Wonder Woman-aktuella Gal Gadots 4 bästa skönhetsknep
NÄSTA De 13 mest stylish 80-talsfilmerna alla bör se