Vinterns 5 hetaste parfymer

Vinterns hetaste flaskor sveper in dig i vackra, mysiga och mjuka dofter. Vi återkommer till både nya och gamla favoriter när vi utser vinterns 5 hetaste parfymer!

Vinterns 5 hetaste parfymer

Parfymen för den som älskar: Ros

Doften är en hyllning till alla sjuksköterskor som under första världskriget räddade tusentals liv vid fronten. “Rose Of No Man’s Land”, kallades dem av soldaterna. Självklart står rosen i centrum och parfymen är som ett lugnande balsam, samtidigt speciell och elegant. En del av försäljningen går till Läkare utan gränser.

Parfym: Byredo – Rose of no mans land

Parfym, Byredo Rose Of No Man’s Land EdP 50 ml/ 980 kr.

Parfymen för den som älskar: Vanilj

”YSL’s ikoniska doft Black Opium EdP i en uppdaterad mer vågad exklusiv och begränsad utgåva. Black Opium Wild balanseras av vita blommor med oemotståndliga toppnoter av vanilj, ceder och patchouli. Denna parfym är för den som vågar ta fram sin vildare sida.

Parfym: YSL – Black Opium Wild

Parfym, Black Opium Wild EdP/780 kr.

Parfymen för den som älskar: Trä

En behaglig brasa sprakar i öppna spisen och utanför fönstret faller snön. Maison Margiela forsätter skapa doftminnen och tar oss den här gången till ett frigjort 70-tal i den franska skidorten Chamonix. Frostiga ackord smälter ihop med rostade hasselnötter och rökig trä.

LÄSTIPS! De 11 bästa parfymerna som lanserades 2017

Parfym: The Fireplace – Maison Margiela Replica

Parfym, Maison Margiela Replica By The Fireplace EdT 100 ml/765 kr.

Parfymen för den som älskar: Jasmin

Nu har äntligen den coolare kusinen till klassikern Chanel no 5 kommit som är lättare och fräschare med namnet L’eau. L’Eau innehåller två klassiska Chanelkomponenter – jasmin och majrosen. Dessutom aldehyd, sandelträ och yland-yland. Resultatet gör att doften får en krispighet som inte står att finna i originalet.

Parfym: Chanel – N°5
Chanel N°5 L’eau 50 ml/950 kr.

Parfymen för den som älskar: Orkidé

Glamourös och sensuell doft med rika,mörka ackord av svart orkidé och kryddor. Tom Fords doft Orchid är både modern och tidlös. Den här parfymen kommer definitivt göra en kylig höst och tuff vinter mer väldoftande.

Parfym: Tom Ford – Black Orchid

Parfym,Tom Ford Black Orchid EdP 100 ml/1285 kr.

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Vinterns 5 hetaste parfymer
NÄSTA Veckans 7 nyheter som enkelt tuffar till garderoben!