Vi sammanfattar veckans modesnackisar åt dig så du kan gå in i den nya veckan med koll!

JUSTIN O’SHEA: STARTAR MÄRKET SSS WORLD CORP

JOS-Machine171

Svenskvännen och den tidigare inköparen på Mytheresa, som även tidigare var tillsammans med STYLEBYs egen Veronika Heilbrunner, fick kicken från sitt tidigare jobb som creative director för Brioni under Paris förra modevecka hastigt och (mindre) lustigt. Sedan dess har vi följt hans äventyr på Metallica-turnér och undrat vad som han hade i pipeline härnäst och i veckan kom svaret: Justin startar det egna märket SSS World Corp som kommer visa sin första kollektion (SS18) under herrmodeveckan i Paris i juni. Justin säger sig vara mycket inspirerad av det Demna Gvasalia har gjort för Vetements – och den kompromisslöshet märket uppvisat. Prismässigt säger Justin att plaggen kommer att ligga strax under Acne Studios.

JONNY JOHANSSON: LANSERAR NYTT JEANSKONCEPT

b1a63e04cdbf86f855eb4546cf82e8a56db90406

Och när vi talar om Acne Studios – du har väl inte missat att dina favoritjeansmodeller hos Acne nu är ett minne blott? Istället finns nu deras nya jeanskonceptet Blå konst i butikerna. Smart! Du läser en intervju med Jonny Johansson här – och ännu mer i nästa nummer av STYLEBY.

KANYE WEST: GÖR EGNA GULDSMYCKEN

maxresdefault

I fredags kom så Kanyes egna smycken – frugan Kim Kardashian har dock burit dem ett tag nu (se bilden). Det är Jacob Arabo från Jacob the Jeweler som är samarbetspartnern för de tolv olika smyckena vars inspiration kommer från gamla italienska mästare som Donatello.

FREDRIK NATHORST & JACOB SKRAGGE: ALL BLUES GÖR SMYCKEN ÅT EMMA WATSON (SOM DU KAN KÖPA)

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEwMjc0NDc7czoxOiJ3IjtpOjk4MDtzOjE6ImgiO2k6MzIwMDtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImE1ZjZhNGU2OGQyZmQzNjgxYzBmZjA0ZjYxMDhiZTk4MjMyMmU0NTkiO30=

Svenska All Blues har länge varit högt upp på skådespelerskan Emma Watsons it-lista. Nu har de släppt kollektionen ”Elipse” för allmänheten – tidigare var det bara Emma själv som hade tillgång till den. Läs mer – och framförallt SE mer – här!

HANNAH & AMANDA: AVSLÖJADE ALLA SINA BEAUTYMÅSTEN I STYLEBY BEAUTYPODD

a1e7cab1d85933f7_org
STYLBYs Beautypodd fick finbesök av poddstjärnorna som avslöjade allt som sina skönhetsrutiner. Äntligen fick vi veta hur Amandas badritual ser ut (vi har redan kopierat den) och hur Hannah lyckats med sitt nya hälsoliv. Du får produkttips och lyssningslänk här!

LÄSTIPS: Vad vi snackade om förra veckan (och det gör vi lite fortfarande)? Här får du veta!

NUVARANDE Veckans snackisar: Kanye, Acne Studios och Hannah & Amanda!
NÄSTA 10 stilsäkra baddräkter under 500 kr