Veckans snackisar – Arket, J.W. Anderson och … Ronaldos staty!

Vi sammanfattar veckans modesnackisar åt dig så du kan gå in i den nya veckan med koll!

KARL-JOHAN PERSSON: STARTAR NYA MÄRKET ARKET

Skärmavbild 2017-03-30 kl. 09.38.09

Veckans stora snackis var utan tvekan Arket, H&M:sn nya satsning som ska sälja ”stil bortom trend”. Skandinaviskt, kvalité och tidlöst är några ord som beskriver märkets dam, herr- och barnplagg samt hemprodukter. H&M gör en Cos och öppnar första butiken i London i sommar – första skandinaviska butiken blir (dessvärre) i Köpenhamn. Läs mer här!

J.W. ANDERSON: GÖR KOLLEKTION MED UNIQLO

JW

Tro oss när vi säger att det var glada miner på STYLEBYs redaktion när Jonathan Anderson (J.W. Anderson, Loewe) la upp en post på Instagram att han ska göra en kollektion för Uniqlo. Vi tror stenhårt på den här kollektionen och kommer att göra allt för att lägga vantarna på godbitarna när kollektionen kommer under hösten i senare i år.

CHRISTIAN RONALDOS STATY: DEN ÄR ÖVERALLT!

29-Ronaldo-Statue.w710.h473.2x

Den extremt … well, uttrycksfulla statyn av Christiano Ronaldo – som också fick stryk med Portugal av Sverige i veckan – fick eget liv och har fyllt allas social flöden med sitt expressiva ansiktsuttryck. Detta kommer bli en fullträff för Madeira, där Ronaldo är född, då folk nu kommer att vallfärda (vallflyga?) till Christiano Ronaldo Airport för att få en selfie med sten-Chrille.

LÄSTIPS: Vad hände förra veckan? Jo, det här!

NUVARANDE Veckans snackisar – Arket, J.W. Anderson och … Ronaldos staty!
NÄSTA Linn Hägglund: ”Jag kan inte se mitt liv utan träning”