STYLEBYs AD bakom nytt modemärke

STYLEBYs AD Magnus Klahr står bakom nya modemärket K-OURAGE – här berättar han allt du behöver veta om märket som bland annat står upp för mod och mänskliga rättigheter – Möt K-OURAGE!

Hej STYLEBYs AD Magnus Klahr – du startar nytt modemärke (bara sådär) – hur kommer det sig?
”Jag blev kontaktad av Anna Blomquist som är modedesigner och Jacob Bernhardtz som är e-handelsexpert – om jag ville hjälpa till med att ta fram en logotyp och grafisk profil till det nya modemärke de skulle starta. Men ganska snabbt kändes det självklart från båda håll att jag skulle vara med som en av tre delägare. Det är en perfekt mix, tillsammans har vi erfarenhet och kompetens inom modedesign, handel och varumärkesbyggande.”

0E9A5770_BW_web
STYLEBYs AD Magnus Klahr

Vad kan vi förvänta oss av K-OURAGE?
”Mod, att vi står upp för våra åsikter och mänskliga rättigheter. Och klassiska plagg med moderna siluetter av hög kvalitet som alla kvinnor kan bära.”

Vad är roligast med att driva ett modemärke?
”All ny kunskap jag lär mig, att få vara med att bygga något från starten. Den processen är fantastisk rolig, och utmanande.”

 

 

Vad är ert mål?
”Att förhoppningsvis kunna vara med och bidra till ett bättre samhälle. Både genom den del av vinsten vi kommer skänka till människorättsorganisationer, samt genom att sprida vårt budskap om kärlek och mod.”

Mest nöjd över än så länge?
”Alla fantastiska medarbetare och våra ambassadörer Tess Asplund, Nina Zanjani, Parasto Backman, Petronella Barker och Ahang Bashi som givit både sin tid, kunskap och kärlek. Vi har fått en överväldigande respons, det gör en ödmjuk.”

 

 

Vem skulle vara drömpersonen att bära K-OURAGE?
”Michelle Obama när hon kandiderar mot Trump (om han sitter kvar tills dess) år 2020!”

K-OURAGE visar sin första kollektion för SS18 i slutet av augusti i samband med Stockholms modevecka. Se mer på k-ourage.com och på deras Instagram @k_ourageofficial

 

Foto av Märta Thisner, styling Ursula Wångander, makeup/hår Josefina Zarmén

TIPS! GÄSTA STOCKHOLMS NYA STORA MODE- OCH SKÖNHETSFESTIVAL – STYLEBY KOMMER ATT VARA DÄR OCH ÄVEN K-OURAGE! 

Fabday_h1