I  STYLEBY Beautypodd berättar STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh om sitt projekt ”Hud 2017”, om Chanels Resort-visning och varför hon klippt lugg! Här är hennes 8 beautyfavoriter och en länk till programmet. Lyssna på STYLEBY Beautypodd med Jonna Bergh här! 

STYLEBY Beautypodd Jonna Bergh

STYLBYs Chefredaktör Jonna Bergh delar med sig av sina bästa skönhetsfavoriter i STYLEBY Beautypodd.

DAGKRÄM
Exuviane Sheer Refining Fluid ”Tunn dagkräm som är lätt att lägga makeup över. Anpassad för att förhindra mörka fläckar, göra huden fastare och hålla linjer i schack.”

RENGÖRING
Exuviance Purifying Cleansing Gel ”Älskar allt med den här rengöringen – tuben, doften, formulan och resultatet. Idag längtar jag efter rengöringsrutinen, vilket är helt nytt för mig.”

ANSIKTSVATTEN
Exuviance Soothing Toning Lotion ”Ansiktsvatten som jag använder då och då, men inte tillräckligt mycket. Ska skärpa mig. Bra doft!”

MOT SOLSKADOR
Verso Dark Spot Corrector ”Jag har en del mörka fläckar efter sol och graviditet och kämpar med dem. Jag tänker faktiskt att jag ska lasra bort dem, men till dess kör jag den här krämen som innehåller Retinol.”

LÄSTIPS! STYLEBY Beautypodd: Modechef Columbine Smilles 5 beautyfavoriter!

IMG_4113

BOOSTAR HUDEN
Exuviance Skin Rise ”Den här dunderprodukten vet jag att jag inte är ensam om att älska – min mamma använder den också. Pads som jag använder då och då för att ge huden en boost, och använder den alltid innan jag går ut. Tips! Klipp padsen mitt itu så varar den dubbelt så länge – en halv pad räcker utan tvekan för en gång tipsade hudterapeuten jag gick till.”

KVÄLLSRETINOL
Exuviance Super Retinol Concentrate ”Använder denna på kvällen efter rengöring. Man ska undvika ha den i solen så använder den inte på morgonen.”

FUKT 
Exuviance Ultra Resorative Cream ”En tjock fuktgivande kräm som varit perfekt för mig under vintern.”

GEL EYELINER
Mac Fluidline ”En gel eyeliner som jag trycker på snarare än ritar på. Det är lättare. Jag använder den mörkt bruna istället för den svarta, blir snyggare på mig när den inte blir lika hård. Dock fortfarande absolut inte mesig.”

TIPS! Häng med STYLEBY på en lång lyxig weekend i Palma

 

NUVARANDE STYLEBY Beautypodd: Chefredaktör Jonna Berghs 8 bästa skönhetsfavoriter
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Gucci-grönt, silver & body – billigt!”