Varje söndag listar STYLEBY de namn som vi har snackat mest om under veckan som gått. Ta del av den här – och gå in i den nya veckan med full modekoll.

CLAIRE WAIGHT KELLER: Första kvinnliga chefdesignern någonsin hos Givenchy

MOBILE_COVER_IMAGE_CWK-VERSION-1

Hon meddelade tidigare i vår att visningen för hösten 2017 skulle bli hennes sista för Chloé. Medan många trodde att Claire hade fått nog av det hetsiga livet som chefdesigner på ett stort modehus och skulle ägna sig åt att leva life så hade hon själv helt andra planer. I veckan släpptes bomben: Claire blir ny boss på Givenchy efter Ricardo Tisci och tillträder redan 2 maj. Det blir husets första kvinnliga designer någonsin! Korka upp bubblet!

LÄSTIPS! STYLEBYs chefredaktör går igenom alla Claires kollektioner för Chloé.

CISSI FORSS: Gina Tricots hållbarhetsfilm fick ordentlig kritik

ginafilm

Gina Tricots satsning på att göra sin musa Cissi Forss till sångfågel med låten ”The Way” och tillhörande video som delvis spelats in i Indien blev rejält kritiserad i veckan. Videon som ska visa Gina Tricots satsning på hållbarhet fick en helt annan vändning i sociala medier och kritikstormen är högljudd och rejält blåsig.

VICTORIA BECKHAM: Presenterade sin nya ursnygga budgetkollektion 

rs_634x1024-170316092114-634.Victoria-Beckham-Target.jl.031617

Från Estée Lauder till Target – Victoria Beckham samarbetar som aldrig förr. Hennes kollektion för den amerikanska klädkedjan kom ut i veckan och var riktigt riktigt fin. En rosa byxa, en svartvit kjol och top samt urfina barnkläder drog speciellt till sig våra blickar. Naturligtvis gjorde Posh själv allra bäst reklam för den genom att bära en av kollektionens höjdare. Se våra favoriter ur kollektionen som finns att köpa från 9 april:

01-victoria-beckham-target
03-victoria-beckham-target
77395-TAR-SH-DAY_01_SHOT_14_WOMENS_SINGLE_9_CIRCUS_SCALLOP_C_179-vE_P2_13_GGB-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqTZpUjqnMM5pFmnoNFjpcJ3OGkNcsQSrQQts8OD5lZUU
Victoria_Beckham_Target_Look_1
Victoria_Beckham_Target_Look_6(1)
Victoria_Beckham_Target_Look_Hero_Image
victoria-beckham-target-34
Victoria-Beckham-Target-Man-Repeller-77395-TAR-SH-DAY_03_SHOT_05_GROUP_8_C_247-vF_P2_13_GGB-750x1000

LÄSTIPS! De bästa produkterna från Victoria Beckhams samarbete med Estée Lauder.

 

 

NUVARANDE SÖNDAGSSNACKIS: De mest omtalade modepersonerna vecka 11
NÄSTA Chefredakör Jonna Bergh: ”Metallic och svart – och under 350 kr!”