2017 var ett spännande år parfymmässigt – vi har samlat de 11 bästa parfymerna som lanserades under 2017. Här är våra nya favoriter i badrumsskåpet!

De 11 bästa parfymerna som lanserades under 2017 (enligt STYLEBY)

Här är vår parfym topplista:

Chloé Absolu De Parfum, Edp 50 ml

parfym topplista chloé

Chloé Eau de Parfum 50 ml/925 kr.

En ikon i parfymvärlden fyller jämnt – och för att fira sina första 10 år släppte Chloé under 2017  en limiterad mer intensiv version av allas vår älsklingsdoft. It’s a keeper!

TIFFANY & Co, EdP 30 ml

parfym topplista TIFFANY & Co

Tiffany & Co, EdP 30 ml/725 kr

Tiffanys första doft cirkulerar kring irisblomman. Parfymen öppnar friskt med mandarinblad för att sedan komma till hjärtat i doften; irisblomman. Patchouki och mysk avslutar. Känslan är elegant och klassisk, och perfekt som en sofistikerad doft att bära dagtid.

Byredo Velvet Haze EdP, 50 ml

parfym topplista Byredo Velvet Haze
Byredo Velvet Haze EdP, 50 ml/ 980 kr.

Byredos senaste tillskott i doftfamiljen är en upplevelse för alla sinnen – med patchouliblad, kakao och vild musk. En parfym som får oss att vilja ha mer och mer!

Gucci Bamboo, EdP Limited Edition 50 ml

parfym topplista gucci bamboo

Gucci Bamboo, EdP Limited Edition 50 ml/799 kr.

Gucci Bamboo är en riktigt bra doft – det tycker även Guccis Creative Director Alessandro Michele och valde att sätta sin prägel bara genom att ändra flaskan och förpackningen. Nu är flakongen mer ”nya Gucci” men innehållet samma, en doft som lyckas vara både mjuk och intensiv på samma gång.

Miu Miu L’eau Bleue EdT 50 ml

parfym topplista Miu Miu L'eau Bleue

Miu Miu L’eau Bleue EdT 50 ml/865 kr.

Fräsch och grön med en bas av liljekonvalj, precis som Miu Mius hyllade original doft ‘Miu Miu Eau de Parfum’. Perfekt sommardoft!

Hermés Twilly, EdP 50 ml

parfym topplista Hermés Twilly

Twilly d’Hermés EdP 50 ml/675 kr.

Hermés är allt annat än mossigt – i år lanserades en ny parfym för millenials med uppnosig ingefära blandad med natthyacint. En blommig och kryddig doft!

Calvin Klein Obsessed (Women), EdP 50 ml

 

parfym topplista Calvin Kelin Obsessed

Calvin Klein Obsessed (Women), EdP 50 ml/699 kr.

Med orientaliska inslag och en betydligt fräschare tocuh än tidigare doften Obsession. Hjärtat är grönt, men basen gör doften rundare med hjälp av mysk och bärnsten.

Burberry ‘My Burberry Blush’, EdP 50 ml

 

parfym topplista-My Burberry blush

 

Burberry ‘My Burberry blush’, EdP 50 ml/850 kr

My Burberry Blush är en yngre men definitivt feminin doft med hjärta av rosenblad, krispigt äpple och geranium. Burberry har återvänt till den engelska trädgården under morgonkvisten när dagens första solstrålar når marken. Vågad och spontan parfym!

Gucci Bloom EdT 50 ml

parfym topplista-Gucci-bloom

Gucci Bloom, EdT 50 ml/895 kr.

Gucci mest intressanta parfym någonsin! En lätt pudrig, feminin och blommig doft som till stor del innehåller naturliga ingridienser. Doften är centrerad kring blomman rangoon creeper som för första gången används i parfymtillverkning. I doften finns även tuberos absolut som skördas i Indien, kombinerad med jasmin absolut; extrakt från jasminknoppar.

Van Cleef & Arpels Arpel Bois Doré, EdP 75 ml

parfym topplista-Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels Arpel Bois Doré, EdP 75 ml/1 395 kr.

2017 släppte Van Cleef & Arpels ytterligare en doft i sin linje Collection Extraordinarie och som kan beskrivas som en djup slöja av träslag, bärnsten och tonkaböna.

Dior Poison Girl EdT, 50 ml

parfym topplista-dior-poison girl

Dior Poison Girl EdT, 50 ml/775 kr.

Den första versionen i nya generationens Poison-dofter var en sötchock – nu finns den här lättare och fräschare varianten. Basen med ros, tonkabönor och vanilj finns där, men gourmadnoterna har fått sällskap av uppfriskande apelsin och sprakande neroli.

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

NUVARANDE De 11 bästa parfymerna som lanserades 2017 (enligt STYLEBY)
NÄSTA 7 perfekta julklappstips (som passar både att ge bort och att önska sig)