STYLEBY fick en personlig pratstund med Max Factors nya ansikte, modellen Stella Maxwell – missa inte hennes 5 bästa skönhetsknep!

1. NATURLIG BAS ”Jag vill ha en foundation som låter huden lysa igenom men samtidigt ger en utjämnande effekt som håller från morgon till kväll. Max Factors nya foundation Lasting Performance är perfekt!

2. SVART MASCARA ”Eftersom jag har ganska ljusa fransar är svart mascara ett enormt viktigt makeupverktyg för mig. Jag har blå ögon och svart ögonmakeup framhäver och gör dem extra intensiva. Jag gillar svart eyeliner men oftast nöjer jag mig med att böja fransarna och borsta på mascara.”

3. HIGHLIGHTER I ÖGONVRÅN ”Öppna upp ögat med lite highlighter i inre ögonvrån, det är ett väldigt effektivt knep för att få ögonen att poppa. Personligen gillar jag att ta det lugnt med ögonmakeup på dagen och sedan ta i lite mer på kvällen. Då kör jag både highlighter, ögonskugga, eyeliner och mascara.”

4. DUSCHA KALLT ”Jag fick nyligen höra att kalla duschar är riktigt bra för både huden och håret. Nu avslutar jag alltid med kallvatten – mitt bästa budgetknep!!”

5. RES-SNYGG ”Eftersom jag reser mycket och behöver se fantastisk ut direkt efter jag klivit av planet ser jag alltid till att ha med mig en concealer, läppbalsam (jag är beroende av läppbalsam och läpprodukter) och en mascara i handväskan”

 

NUVARANDE Modellen Stella Maxwells 5 bästa skönhetstips!
NÄSTA Festivalaktuella Elliphants Los Angeles-guide