Maria Thereses holistiska skönhetsval

Maria Therese är fotograf. Livet i New York och hennes holistiska perspektiv påverkar skönhetsvalen. Här är hennes 5 beautyfavoriter! 

Maria Therese, fotograf

Maria-Therese-

1. Honung, 50 kr. ”Antiseptiskt och mjukgörande och helt fantastiskt som ansiktsmask.”

2. Tvål, Brooklyn Herborium Soap Your Wild Oats, ca 100 kr. ”Eko-logisk tvål med havre som är magiskt för huden, speciellt i ett bad.”      

3

3. Kamomill och rosenblad, Örtagubben, 85 kr/förpackning. ”Ekologiska torkade örter finns på hälsokost eller på nätet. Koka vatten, lägg i de torkade örterna och ånga ansiktet. Låt sedan svalna och skölj håret med det eller häll i en sprayflaska och använd som ansiktsvatten.” 

2

4. Tandborste, Humble Brush, från 34 kr/borste. ”Tandborstar av plast förstör naturen. Humble Brush är ekologisk och nedbrytbar och företaget jobbar för att hjälpa folk i fattigdom med munhygien.”

5

5. Hudolja, Monk Oil City Skin Potion, ca 200 kr. ”Utöver att innehållet ska matcha med mitt holistiska perspektiv är jag löjligt förtjust i fina förpackningar.”

1

TIPS! I STYLEBYs sommarboxen hittar du fem fantastiska skönhetsprodukter från BareMinerals – till ett riktigt superpris!

NUVARANDE Maria Thereses holistiska skönhetsval
NÄSTA För 24 år sedan: Kate Moss kickar i gång 90-talet