London Fashion Week: Höjdpunkterna från dag 3

Vi har samlat höjdpunkterna från Londons Fashion Weeks tredje dag och det bjöds på allt från Preens bästa kollektion hittills till habegär hos Mulberry och Charlotte Olympias omtalade banana mania visning!

FAVORITVISNING

”Med inspiration från trollformler, hippie, astrologi och natur kan det tydligen inte bli annat än bra och Preen visade helt klart sin bästa kollektion hittills!

HABEGÄR

ss17c-mulberry-008

”Mulberry”

ss17c-mulberry-200

”Mulberry”

”Mulberrys accessoarer blir bara bättre och bättre och det kan vi tacka Mulberrys nya Creative Director -Johnny Coca för. Allt från skorna, väskorna och solglasögonen gav stort habegär, kollektionen var inte så pjåkig den heller!”

Tips! Läs mer om Johnny Coca i ett kommande nummer av STYLEBY Magazine.

MEST OMTALAT: BANANA MANIA

”Vanligtvis visar Charlotte Olympia skor, men igår bjöds det på något helt annat som ni ser (men med skorna i fokus såklart), det var en blandad kompott av frukt, sång och dans. Inte undra på att visningen var den mest omtalade.”

BEAUTY

ss17c-preen-166

”Preen”

” Torkade blommor hade pressats på nyckelben, panna, kinder och läppar – just lika an english flower. Så fint!

SHOW-NOW-BUY-NOW

”Topshop Unique visade en show-now-buy-now kollektionen som finns tillgänglig på Topshop.com och Net-a-porter. Och trenderna var såklart på plats, det var lack, sammet och zebra-print. Extra bra var håret och sminkningen i sann 80-tals anda.”

 

 

NUVARANDE London Fashion Week: Höjdpunkterna från dag 3
NÄSTA Veckans 6 bästa nyheter som lyfter höstgarderoben!