Linn Hägglund har precis blivit mamma för andra gången. Med hjälp av yoga och daglig motion har hon hittat fokus och motivation till träning efter graviditet. Här är hennes moderna hälsoliv!

VARDAGLIG TRÄNING ”Jag går dagligen snabba powerwalks runt Djurgården (om jag inte är på produktion, då promenerar jag till studion istället), yogar några gånger i veckan (helst Jivamukti) samt lite Tracy Anderson ’Mat Workout’. Ser även fram emot att få börja springa om några månader samt börja med Becore igen. Jag har precis anmält mig till ett yogaretreat som min all time favorityogalärare Anna Hultman håller i på Mallis efter sommaren. Längtar!”


TRÄNINGSPEPP ”Jag behöver faktiskt aldrig leta efter träningspeppen längre utan den finns alltid där på ett eller annat sätt. Tillåter mig aldrig långa perioder utan träning utan ser till att få in träningen i min vardag oavsett hur den ser ut (på sommarsemestern i Italien simmar jag ca 45 minuter om dagen). Tror att jag tack var min disciplin fått in träningen i mitt liv på ett sådant naturligt sätt att sluta skulle vara som att sluta borsta tänderna.”

LÄSTIPS! De 5 mest beautyboostande hälsotrenderna.

KOSTTILLSKOTT ”Jag äter inte kött utan är en s.k. Stockholmsvegetarian (äter till 99% vegetariskt men även lite fisk och skaldjur) + att jag ammar så nu fyller på med extra järn, folsyra, omega 3, B och D vitamin. Brukar även göra Vitavivas 15 days of cleanse då och då (nu var det dock 1 år sedan drygt pga graviditet) och ser mycket fram emot att göra den igen. Mår så bra av den.”

TRÄNINGSSTIL ”All in Filippa K Soft Sport. Tights, linnen med smala ban (och inbyggd bh) och sköna jersey eller cashmeretröjor att slänga på över. Chict och sjukt bekvämt. Älskar Filippa K Soft Sport.” (Läs mer om våra Filippa K soft Sport favoriter här!)

LÄSTIPS! Träna som modellen Karlie Kloss!

Foto Fredrik Etoall

 

NUVARANDE Linn Hägglund: ”Jag kan inte se mitt liv utan träning”
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Gå på fest som i Karibien – under 500 kr!”