Catwalken fullkomligt gnistrade den här säsongen och mellanstadietjejen i oss jublade – men faktum är att glittret är coolare och mer sofistikerat än någonsin. Här är knepen för att göra säsongens glittertrend cool!

Glitterblick 
Catwalken fullkomligt gnistrade den här säsongen, lär dig knepen för att göra säsongens glittertrend cool!

 

Vuxna kvinnors guide till att bära glitter: Knepet för att göra glittret coolt är att ha kul med det! En naturlig, men perfekt bas med mjuka konturer ger en fräsch och polerad grund som också balanserar glittret. Hos Burberry ramades först ögonen in av en subtil sotning och kindbenen preppades med en krämig hihglighter. Därefter duttades glittret på från ögonvrån ner till kindbenen med hjälp av fingrarna. Använder du en pensel kan resultatet se för noggrant ut och det blir mer schlager än fashion.

 

 

På Giambattista Valli bevisade makeupartisten Val Garland att glitter både kan vara elegant och bärbart. Med hjälp av skimrande pigment målade hon en båge under ögonbrynet. Buzzen var enorm strax efter visningen men anledningen att looken är så tilltalande är faktiskt dess subtilitet. Inte bara för att resten av ansiktena var nästan nakna, utan som Garland sa, ”du inte riktigt märker glitter tills modellen vänder och du ser bågen av ögonbrynen”.

 

NUVARANDE Knepet för att göra säsongens glittertrend cool!
NÄSTA Veckans 8 bästa nyheter med detaljer i fokus!