Hon är världens mest kända modeller just nu och medlem i familjen alla talar om. Vi frågade henne 6 snabba!

Kendall, du är en av de mest omtalade modellerna just nu. Hur har ditt liv förändrats de senaste åren? ”Mitt liv har förändrats mycket. Jag har en stor familj som jag är väldigt nära, och att inte träffa dem så mycket som jag är van vid är jobbigt. Men jag åker hem så ofta jag kan och hänger runt med dem så det är okej, jag jobbar ju ändå med det jag vill jobba med.”

Vad inspirerar dig i fråga om stil? ”Jag är ung, så min stil är fortfarande under utveckling. Jag bär jeans och skinnjacka oftare nu än tidigare. Inspirationen får jag främst från resorna. Jag är ofta i New York, London och Paris och i alla dessa städer ser jag människor som klär sig så coolt och med en edge.”

Hur tränar du? ”Jag tränar med en PT när jag i Los Angeles, och jag älskar boxning! Jag går till gymmet så fort jag har tid, men boxning är något som är så kul att jag glömmer att jag faktiskt tränar.”

Berätta något om dig som du tror vi inte redan vet? ”Ni skulle bli förvånade om ni visste hur blyg jag är! Om jag träffar någon så behöver jag god tid på mig att bli uppvärmd så att säga, innan jag visar mig som jag är på riktigt.”

Du kallas ”world’s most followed model” och når ca 74 miljoner fans. Hur tänker du kring sociala medier? ”Jag har ju växt upp med det. Det är ett sätt som jag kan uttrycka mig på och hålla kontakten med fans och vänner. Jag tror det är något väldigt naturligt för min generation. Min generation uttrycker sig via sociala medier och jag tycker det är toppen.”

Vad skulle du göra om du inte var modell? ”Förmodligen gå i skolan, på college, och försöka fundera ut vad jag skulle bli.”

 

NUVARANDE Kendall Jenner: ”Ni skulle bli förvånade om ni visste hur blyg jag är!”
NÄSTA Det otippade materialet på NYFW mest hypade visning!