Hon kom, hon såg och hon segrade – Kendall Jenner var drottningen av Cannes. Här är stylingtipsen att stjäla rakt av!

Det är bara att erkänna: Det blev Kendall Jenner som blev drottningen av Cannes. Och roligt att se lite nya idéer på röda mattan – och utanför. Här 5 stylingtips att låna från Kendalls Cannes-sejour.

Kendall Jenner Fashion show and auction launching Diesel's Child At Heart collection - a collaboration with Fashion For Relief charity - to raise money for Save The Children
1. KENDALL JENNER BLANDAR HÖGT OCH LÅGT
Jeansshorts och maffig blåsa på samma gång – yes, sådant gillar vi att se! Exakt sådant här tilltag längtar vi efter att se på en röda matta som nästan alltid tenderar till att kännas omodern och gammalmodig. Älskar Kendall Jenners vita bältet som är snört på 80-talsvis hög upp i midjan. Kul look!

Apart from 70th Cannes Film Festival - Kendall Jenner and Kourtney Kardashian arrives at port Galilce of Juan les Pins Kourtney Kardashian;Kendall Jenner IBL

2. KENDALL JENNER BÄR REDAN MINIVÄSKAN
Hon är snabb på bollen – miniväskan är höstens stora trend. Vi gillar även de slitsade byxorna och den kroppade toppen – ger en lyxigt marin look. Att bryta av med de rosa skorna är även det ett bra stylingtrick.

120 Beats Per Minute Premiere - 70th Cannes Film Festival
3. KENDALL JENNER BÄR STRUMPOR I SKORNA
Ett par hudfärgade nylonstrumpbyxor i dessa små sandaletter gjorde den här blåsan från Giambattista Valli extremt mycket coolare. Bra trick!

LÄSTIPS! KENDALL JENNER: ”Ni skulle bli förvånade om ni visste hur blyg jag är!

70°Cannes Film Festival 2017, Red carpet film "120 Battement par minute". Pictured: Kendall Jenner

'120 Beats Per Minute' premiere, 70th Cannes Film Festival, France - 20 May 2017
4. KENDALL JENNER KÖR TRUCKERTOFS TILL LÅNGKLÄNNING
Att låta håret vara ”icke-perfekt” till extremt flotta kläder är ett klassiskt tips för att hålla looken ung och cool. Kendalls truckertofs – där en del av håret inte ens har ”orkats” sättas upp i knuten var en helt perfekt hårlook till den här blåsan.

Kourtney Kardashian and new boyfriend Younes Bendjima are seen heading into Gotha nightclub in Cannes with younger sister Kendall Jenner.

5. KENDEL JENNER SKAPAR DUBBEL-BH:N
Kendall Jenners dubbla bh-ar har fått mycket uppmärksamhet – med all rätt. Ett kul sätt att kombinera plagg man har i garderoben för att bygga nya!

TIPS! Har du hört talas om Sweden Fashion & Beauty Day – den nya modefestivalen STYLEBY är med och arrangerar? Läs mer här (och slå till på en biljett till detta fabulösa höstdag!)

Foto: IBL
NUVARANDE Kendall Jenner gör succé i Cannes – här är stylingtipsen att använda!
NÄSTA 12 rosa makeupfavoriter – som vi älskar!