Festivalaktuella Icona Pop guidar till sina hotspots i Los Angeles

Icona Pop, Aino Jawo och Caroline Hjelt, är några av många kvinnor som spelar på den nya svenska festivalen Stockholm, CA i Los Angeles. Tjejerna har spenderat mycket tid i Kalifornien och nu får du deras guide till L.A.

Icona pop stockholm-ca
ICONA POP SPELAR PÅ FESTIVALEN STOCKHOLM, CA PÅ LÖRDAG.

HOTELL
Chateau Marmont ”En riktigt klassiker som alltid är värt ett besök vare sig om det för en kväll eller över en natt. Bra vibe för cocktails och jättegod mat. Här kan man bo i lägenhet, rum eller bungalow och nästan alla rum har ett fullt kök. ”

Sunset Marquis ”En liten hide away där det är helt lungt och stilla. Här får du verkligen vara ifred och det är väldigt laid back utanför Hollywood-scenen.”

The line ”Ligger i Korea Town. Vi har aldrig bott här, bara ätit middag, men rummen ser coola ut med cementväggar och stora fönster. Väldigt modernt!”

diaporamaphoto-chateau-marmont-1

Chateau Marmont.

FAVORITBUTIK
Opening Ceremony ”Los Angeles Opening Ceremony är väldigt kul och ständigt aktuell. Man hittar alltid någonting där som man dör för!”

Psst! Läs Icona Pops guide till Los Angeles bästa vintagebutiker här på STYLEBY.NU!

ocla_740_01

Opening Ceremony.

MARKNAD
Rosebowl
”Rosebowl är en marknad som hålls en gång i månaden. Den är sjukt stor och här kan man försvinna bort i timmar bland alla möbler, kläder, gamla foton och mat. Supermysig aktivitet att göra på en söndag.”

RESTAURANGER
Petty cash ”Mexikanskt favorit!”

Cafe Stella ”Hit går vi vi med alla våra vänner och äter söndagmiddag!”

Psst! Även Elliphant gillar Café Stella – läs hennes L.A.-guide här!

Butchers daughter ”Bästa vegetariska kafét som ligger på bästa adressen i Venice.”

The Ivy ”En riktig klassiker i Hollywood, men supersvårt att få bord. Stimmig och god stämning och sjukt god mat. Lobstersalladen där ett måste att beställa!”

The Ivy, Los Angeles

The Ivy

BAR
Tenants of the trees ”Om du besöker Silver Lake är detta stället ett måste! Här kan ni hitta de godaste drinkarna.”

Café Stella. ”Igen! Detta ställe har inte bara en restaurang utan även en ypperlig bar. En perfekt ställe att träffa nya och gamla vänner på.”

TRÄNING
”Vädret här är så bra här så vi tränar utomhus så mycket vi kan. Vid Coldwater Canyon park så har de spring spår och bra yta för utomhusträning.”

Equinox
”Sjukt bra och lyxigt gym med alla möjliga typer av träningspass, spa och services. Hit kan du även gå och titta på på folk för att det finns så många original som tar gymkulturen till en helt ny nivå. Otroligt spännande och underhållande!”

Griffith Park eller Runyon Canyon
”Hike här är både svettigt och roligt. Här kan du själv välja hur hardcore du vill gå beroende vilken hike du väljer och utsikterna över LA är otroliga.”

Runyon Canyon hike, Los Angeles

Runyon Canyon

STRAND
Venice eller Malibu.
”Havet är så otroligt mäktigt och vackert och får absolut inte missas!”

Malibu lagoon state beach, Los Angeles

Malibu

PACKNING
Sneakers ”Det är sjukt underskattat att promenera i LA. Man kan ta sig till många platser på fot och njuta längst vägen om man har sköna skor!”

Höga klackar ”Du ska alltid vara beredd på fest i LA! Vad som är så magiskt här dock är att man aldrig kan vara redo på vilka galenskaper som kan hända.”

Ett öppet sinne ”Som vi nämnde tidigare vet man aldrig vad som kan hända eller vem man kommer träffa i LA. Vi har träffat nära vänner här på de märkligaste ställena och under märkliga förhållanden. Om du håller ett öppet sinne tror vi att du kommer ha ännu roligare här och kanske träffar du en ny vän för livet!”

MUSIK PÅ ER L.A-PLAYIST
”Erik Hassle ’No words’, Ninetoes ’Finder (The Path)’ och Ten Walls ”Sparta”.

Vill du veta var Icona Pop (och andra stilpersonligheter) checkar in när de besöker New York? Här är 5 New York-hotell där du stöter på modekändisarna i baren!

Fotograf (Icona Pop): Fredrik Etoall

 

NUVARANDE Festivalaktuella Icona Pop guidar till sina hotspots i Los Angeles
NÄSTA STYLEBY x Gina Tricot : En shoppingkväll i trevligt sällskap!