Icona Pop guidar till Los Angeles bästa vintagebutiker

Aino Jawo och Caroline Hjelt spenderar mycket tid i Los Angeles –på lördag spelar de på festivalen Stockholm, CA! – och har satt ihop en guide till L.A.:s bästa vintagebutiker. Åk inte till Kalifornien utan den!

icona-popICONA POP SPELAR PÅ FESTIVALEN STOCKHOLM, CA under lördagen.

Recess  ”Vi älskar Recess som ligger på 111 North La Brea. Den är lite lyxigare än de flesta vintagebutiker och har sjukt bra och lyxiga grejer utan överpriser.”

recess
Recess

Haute Seconds ”Ligger på 2629 Whilshire Blv, Santa Monica. Det är en liten butik men har bra utbud och ofta får in nya grejer. Man kan ofta fynda bra väskor där!”

What goes around comes around ”Denna butik har sjukt snygga grejer och dom är speciellt kända för sitt utbud av Chanel-väskor. Dock borde du aldrig ta dig dit för att fynda. Det är väldigt dyrt!”

Desert Hills Outlets ”Har du bil och känner att en shoppingnerv skriker så skulle vi rekommendera en outlet som ligger nära Palm Springs. Det tar cirka två timmar med bil men där finns ALLT och även mycket fashionbutiker som Marni, Balenciaga, Saint Laurent, Gucci och så vidare!”

Saks Fifth Avenue off 5th ”Detta är inte vintage, men de säljer alla märken till 70 procent av originalpriset! Du måste ha tid att leta lite men de har verkligen allt! Skor, väskor, kläder och glasögon. Här har vi fyndat Saint Laurent-jackor och Manolo Blahnik-skor.”

Icona Pops bästa restauranger, hotell och träningsställen i Los Angeles – här hittar du dem!