Höjdpunkterna från New Work Fashion Week – näst sista dagen!

STYLEBYs Elina Grothén listar det vi helst tar med oss från New York Fashion Weeks näst sista dag - Allt från Ralph Lauren till röd ögonskugga och en ”happy" Michael Kors visning.

MEST OMTALAT

”Michael Kors bjöd på fin besök i form av sångaren Rufus Wainwright som bland annat framförde låten ’Get Happy’ samtidigt som catwalken fylldes av cocktailklänningar, blommönster och asymmetriska trenchcoats – och ja glädjen var stor efter visningen (kan ha varit för att det bjöds på cocktails?).”

HABEGÄR

ss17b-delpozo-048

”Delpozo tog detaljerna till en ny nivå med örhängena ovan. Förmodligen bli det svårt att anamma liknande i vardagen men lugn det kommer att finnas en uppsjö av bra alternativ.”

 

SENOGRAFI

ss17c-ralph-lauren-fw-121

”Ralph Lauren hade byggt upp en tillfällig visningsplats utanför hans flaggskepps-butik på Madison Avenue. Kollektionen var ännu en i ledet av see-now-shop-now och finns tillgänglig på mytheresa.com – förbered er på rutigt, mocka, fransar och ponchos i sann cowboy-anda.”

BEAUTY

ss17b-annasui-029

”STYLEBY-redaktionen är redan besatt av den röda ögonskuggan och vilken tur för oss, trenden fortsätter nämligen även till nästa sommar enligt Anna Sui  SNYGGT! I övrigt visades träningsoveraller, spetsklänningar och cowboyboots.”

 

 

NUVARANDE Höjdpunkterna från New Work Fashion Week – näst sista dagen!
NÄSTA 3 bästa beautyidéerna från catwalken!