Glöm contouring, strobing, nontouring och draping och gör det enkelt för dig med bara highlighter - mer än så behöver du inte för att framhäva och fuska fram en fräsch lyster.

Nya highlighter trenden – glöm allt du tidigare lärt dig!

highlighter-naturlig

Hypen kring highlighter har varit extrem de senaste åren men nu kommer motreaktionen mot avancerade Youtube-tutorials, glittriga produkter och frostiga streck. Highlighter ska återigen handla om bara fräsch lyster med hjälp av ett hudnära, subtilt skimmer – för riktiga livet och inte en övertydlig Instagrambild. Highlighter som RMS Living Luminizer och Mix Master, eller klassikern Yves Saint Laurent Touche Éclat ger den precis rätta glöden.

highlighter-rms

Highlighter från RMS

Det har även lanserats en rad varianter som förespråkar en mer naturlig, fuktig lyster som Glossier Haloscope och Pat McGrath Labs Skin Fetish. Låt din övriga bas vara naturlig och dutta sedan highlightern på kindbenen, lite på näsryggen, under ögonbrynen, inre ögonvrån och över amorbågen – klart!

highlighter-glossier

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Nya highlighter trenden – glöm contouring, strobing, nontouring och draping
NÄSTA Cindy Crawford: ”Jag var väldigt generad över mitt födelsemärke när jag växte upp”