Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn bjuder tillsammans med Camilla Åstrand på ett späckat poddavsnitt varje söndag. Låt Anja bjuda hem dig och få en glimt av hennes beautymecka.

Nytt avsnitt varje söndag! Senaste avsnittet ”Ta kontroll” hittar du här

”Beauty handlar om att ta hand om sig själv och är minst lika viktigt för din stil som dina kläder. Samtidigt är det ett ämne som är oerhört kul att nörda ner sig i”, säger Anja Skeppe Grahn som har varit skönhetsredaktör på STYLEBY i drygt fem år. ”Att lyssna på STYLEBY Beautypodd ger dig full koll på skönhetsvärlden – alltifrån nya produkter till fenomen och trender. Snart kommer vi att ge en rapport från modeveckorna och makeuptrenderna som du snabbt kan haka på. Doft är också ett ämne som ligger oss nära och som vi kommer att ta upp flera gånger. Alltifrån hur feromoner påverkar oss till hur du bygger en perfekt doftgarderob. Hår och hud är något vi aldrig tröttnar på att prata om!”

”Jag har definitivt hoppat på cushiontrenden och min favoritfoundation just nu kommer från Dior. Rouget ger precis rätt rosighet och kommer från Lancôme. Jag investerar i penslar från Linda Mehrens och Mac, men fyndar även budget från Real Techniques.”

”Jag byter doft ofta och har en stor doftgarderob, några av favoriterna är från Chanels serie Les Exklusifs. Dofter som passar perfekt i hösmyset – Alaïa och Tom Ford White Suede. Praktisk resehylsa från Byredo.”

”Jag försöker hålla ordning i min skönhetshylla.”

 

 

NUVARANDE Häng med hem till STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn!
NÄSTA 6 saker du ska veta om Haute Couture