Häng med hem till STYLEBYs beautypoddstjärna Camilla Åstrand

Häng med hem till Camilla Åstrand, poddpartner till STYLEBYs Anja Skeppe Grahn. Camilla är beautyentusiasten med bakgrund som skönhetsredaktör – numera jobbar hon med PR för ett stort modeföretag samt är stilrådgivare åt kända, svenska personligheter.

Camilla, vad kan vi se fram emot i STYLEBY Beautypodd? ”Vi kommer att dyka ännu djupare ner i allt nytt som händer i skönhetsvärlden, berätta om de produkterna som fungerar allra bäst (och vilka som är mest prisvärda!) samt även ta med lyssnarna på de spännande resorna, plåtningarna och intervjuerna vi gör. Våra lyssnare ska känna att de har stenkoll på skönhetsvärlden och dess utbud efter att ha lyssnat på STYLEBY Beautypodd.”

 

 

Till vår mejl, beautypodden@styleby.nu rasar det in frågor om ditt hår, vad är hemligheten? ”Jag investerar i håret – tid och pengar. Jag har en riktigt bra frisör, bra produkter, bra borste och bra fön, och lägger tid på att föna håret till vardags. Till fest använder jag även värmespolar. Jag matar också håret med fukt hela tiden som inpackning och leave-in-oljor innan föning.”

Vad är det bästa du hittills lärt dig av Anja? ”Hur effektivt det är med aktiva ingredienser i hudvård och att man inte ska vara rädd för att använda dem. Samt även att inte sola ansiktet för att få bättre hy och mindre fina linjer. Och tusen saker till, jag lär mig något nytt vid varje poddinspelning!”

 

Du är noga med din hy (och i podden gått in på varför, av olika anledningar), vad har du för rutin nu (efter sommaren)? ”Jag har precis tagit ett nytt grepp om min hy efter råd från Anja, och istället för att enbart använda återfuktande antioxidant-serier ska jag nu investera i en hudvårdsserie med aktiva ingredienser. Jag står och väljer mellan Exuviance och Jan Marini, men ska låta en hudterapeut avgöra.”

Favoritdoft just nu? ”Eau Moheli från Dipteque. En kraftfull, kryddig men ändå somrig doft som ger en känsla av semester utan att tappa karaktär. Lätta dofter som luktar ros eller tvättmedel är inget för mig, jag vill ha tyngd i doften. Den här har en oerhört vacker flaska, vilket är halva upplevelsen, och är ganska ovanlig, vilket gör att jag i alla fall låtsas att det är ”min” doft.”

 

 

NUVARANDE Häng med hem till STYLEBYs beautypoddstjärna Camilla Åstrand
NÄSTA 4 saker vi älskar med Céline