Ge huden en återställare och ny lyster!

Ge huden en återställare och ny lyster – Vi guidar dig till bästa återställaren för huden efter helgens alla fester!

Rengör 
Det är ingen katastrof om du har somnat med makeupen på, moderna produkter är så pass bra att det inte gör någon skada, men det är ändå viktigt att det inte blir en vana. Om du vill ha perfekt hy dagen efter är det däremot nödvändigt att ta bort alla spår av makeup och smörja in sig. Förvara rengöringswipes bredvid sängen så har du inga ursäkter.1 Rengöringsservetter, Mac Bulk Wipes, 265 kr.

Återuppliva
Lägg en ansiktsmask för att snabbt väcka huden till liv igen och få en fuktboost. Tänka även på att fylla på inifrån med vätska, mineraler och vitaminer – gärna genom en nyttig, grön juice.

2

Ansiktsmask, La Mer Intensive Revitalizing Mask, 975 kr.

 Pigga ögon 
Stoppa en extra kudde under huvudet innan du somnar, att ligga med huvudet snäppet högre gör svullnaden mindre på morgonen. Det klassiska knepet med tunna, kalla gurkskivor över ögonen är inte så dumt men det funkar lika bra med kallvatten på en bomullstuss. Ett lyxtrick är att lägga en speciell ögonmask som stramar upp, bara 10 minuter ger fantastisk effekt. Följ upp med ögoncrème som motverkar mörka ringar

3

Ögonmask, Sisley Masque Contour des Yeux, 915 kr.

Fräscht hår 
Fett fixar du med torrschampo men mot obehaglig odör är hårparfym lösningen. Förutom att ge håret en fräsch känsla fixar hårparfymen glans, fukt och extra UV-skydd. Sachajuans Protective Hair Perfume innehåller den senaste anti-odör teknologin som med hjälp av extrakt från naturlig citrusolja, kapslar in luktmolekylerna och bryter ner dem.

173_sachajuan_protective_hair_perfume_50_ml_web__66045-1420684930-1280-1280

Hårparfym,Sachajuan Protective Hair Perfume, 450 kr.