Ge huden en återställare och ny lyster - Vi guidar dig till bästa återställaren för huden efter helgens alla fester!

Ge huden en återställare och ny lyster!

Rengör

Det är ingen katastrof om du har somnat med makeupen på, moderna produkter är så pass bra att det inte gör någon skada, men det är ändå viktigt att det inte blir en vana. Om du vill ha perfekt hy dagen efter är det däremot nödvändigt att ta bort alla spår av makeup och smörja in sig. Förvara rengöringswipes bredvid sängen så har du inga ursäkter.

Ge huden lyster med rengöringsservetter, Mac Bulk Wipes.
 Rengöringsservetter, Mac Bulk Wipes, 265 kr.

Återuppliva

Lägg en ansiktsmask för att snabbt väcka huden till liv igen och få en fuktboost. Tänka även på att fylla på inifrån med vätska, mineraler och vitaminer – gärna genom en nyttig, grön juice.

Ansiktsmask, La Mer Intensive Revitalizing Mask

Ansiktsmask, La Mer Intensive Revitalizing Mask, 975 kr.

Pigga ögon

Stoppa en extra kudde under huvudet innan du somnar, att ligga med huvudet snäppet högre gör svullnaden mindre på morgonen. Det klassiska knepet med tunna, kalla gurkskivor över ögonen är inte så dumt men det funkar lika bra med kallvatten på en bomullstuss. Ett lyxtrick är att lägga en speciell ögonmask som stramar upp, bara 10 minuter ger fantastisk effekt. Följ upp med ögoncrème som motverkar mörka ringar

Ögonmask, Sisley Masque Contour des Yeux

Ögonmask, Sisley Masque Contour des Yeux, 915 kr.

Fräscht hår

Fett fixar du med torrschampo men mot obehaglig odör är hårparfym lösningen. Förutom att ge håret en fräsch känsla fixar hårparfymen glans, fukt och extra UV-skydd. Sachajuans Protective Hair Perfume innehåller den senaste anti-odör teknologin som med hjälp av extrakt från naturlig citrusolja, kapslar in luktmolekylerna och bryter ner dem.

Hårparfym,Sachajuan Protective Hair Perfume

Hårparfym, Sachajuan Protective Hair Perfume, 450 kr.

TIPS! STYLEBYS HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Ge huden en återställare och ny lyster!
NÄSTA 5 nya märken – som vi vill se mer av 2017