Smycken ligger STYLEBY varmt om hjärtat och nu har STYLEBYs Elina Grothén samlat 7 favoritsmycken som enkelt går att addera i garderoben. Plus lär dig lite om personerna bakom!  


Örhänge, L’enchanteur. ”L’Enchanteu är ett lyxkoncept varumärke skapat av tvillingarna Dynasty och Soull Ogun. L’Enchanteur vill förmedla en historia av hantverk bakom vart och ett av sina smycken och visst kan man se att örhängena är ett hantverk i sig!”

Ring, Charlotte Chesnais. ”Favoritdesignern Charlotte Chesnais, arbetade med Nicolas Ghesquière på Balenciaga i mer än 10 år innan hon startade sitt eget varumärke. Nya säsongen bjuder på skulpturala smycken som den här ringen, som elegant sveper runt två fingrar.”

Örhängen, All Blues. ”Örhängena från All blues första damkollektion, kom under 2016 och har inte gjort någon besviken. Högt upp på önskelistan är fortfarande deras klassiska hops.”

Örhänge, Ines Nunes. Inus Nunes är artist- och juvelerare från Portugal som skapar fanatiska smycken. Örhängena är iögonfallande och samtidigt väldigt tidlösa – fantastiska helt enkelt!”

Örhängen, Sif Jacobs. ”Grattis till Sif Jacobs som tog hem priset ”Fashion Jewelry Brand of the Year” vid Inborgenta Awards i München i veckan. Sif Jacobs designer prisvärd lyx med ett modernt uttryck. Favoriterna just nu är de eleganta örhängena i 18 karats guldplätering!”

Örhänge, Maria Black. ”Danskfödda juvelerare Maria Black bjuder på Skandinavisk design och en modern känsla – vilket har visat sig vara en bra match, örhänget som ska likna två separata hänge är det perfekta vardagssmycket!”

Armband, Georg Jensen. ”Armbandet är skapat av Vivianna Torun Büelow-Hübes och är en symbol för kärlek och vänskap. Ett tidlöst samlar-objekt! Läs mer om Vivianna Torun Büelow-Hübes i STYLEBY #47 – i butik den 2 Mars.”

 

Lästips! Funderar på vilka Elin Klings favoritsmycken är? Svaret hitta du här!

NUVARANDE Fyll garderoben med 7 favoritsmycken!
NÄSTA 20 rosa vårköp (som klarar STYLEBYs hårda stilkrav)!