Elin Klings no makeup-makeup look

Elin Klings fräscha no makeup-makeup look är något många eftersträvar. Här berättar Elin om sin rutin och produkterna hon använder för sin osminkade, fräscha look.

Elin Klings guidar till sin fräscha no makeup-makeup look: 
”Jag har lagt mascaran åt sidan och färgar i stället mina fransar – vilken skillnad! Ögonfransböjaren har blivit en viktig produkt i min necessär, tillsammans med Tom Fords shading-kit och fantastiska ögonbrynspenna. Ögonbrynen är viktiga. I fråga om ögonbrynen går jag till ett proffs, låter henne färga och skapa en form som ramar in ansiktet och sedan fortsätter jag i samma spår själv hemma. Jag försöker ge min hud fin lyster och på läpparna använder jag mitt absoluta favoritläppstift ’Dolce Vita’ från Nars. Det ger bara en liten hint färg, och är mest där för att förstärka din egen läppfärg. Voilà! Där har du mitt ultimata no makeup-makeup!”–Elin Kling

LÄSTIPS! Elin Klings New York-tips

no makeup-makeup

Elin Klings no makeup-makeup

Få till Elin Klings no makeup-makeup look med hjälp av följande:

no makeup-makeup

Läppstift, Nars Sheer lipstick ”Dolce Vita”.

no makeup-makeup

Contour kit, Tom Ford Shade & Illuminate.

no makeup-makeup

 

Ögonfransböjare, Kevyn Aucoin the Eyelash Curler.

no makeup-makeup

Ögonbrynsgel, Anastasia Clear Brown Gel.

TIPS! Prenumerera på STYLEBY och få lyxig hudvård

NUVARANDE Elin Klings no makeup-makeup look
NÄSTA Uppnå perfektion med rätt hudvårdsrutin!