Elin Kling guidar till den naturliga makeuplooken

Elin Klings fräscha makeuplook är något många eftersträvar. Här berättar Elin om sin rutin och produkterna hon använder för sin osminkade, fräscha look.

Elin Klings guidar till sin fräscha osminkade look: 
”Jag har lagt mascaran åt sidan och färgar i stället mina fransar – vilken skillnad! Ögonfransböjaren har blivit en viktig produkt i min necessär, tillsammans med Tom Fords shading-kit och fantastiska ögonbrynspenna. Ögonbrynen är viktiga.
I fråga om ögonbrynen går jag till ett proffs, låter henne färga och skapa en form som ramar in ansiktet och sedan fortsätter jag i samma spår själv hemma. Jag försöker ge min hud fin lyster och på läpparna använder jag mitt absoluta favoritläppstift ’Dolce Vita’ från Nars. Det ger bara en liten hint färg, och är mest där för att förstärka din egen läppfärg. Voilà! Där har du mitt ultimata no makeup-makeup!”–Elin Kling

Elins_Nomakeup

Contour kit, Tom Ford Shade & Illuminate.
Ögonfransböjare, Kevyn Aucoin the Eyelash Curler.
Ögonbrynsgel, Anastasia Clear Brown Gel.
Läppstift, Nars Sheer lipstick ”Dolce Vita”.

Lästips! Elin Kling om sin stil. 
Elin Klings guide till New York hittar du här