Elin Klings favoriter: ”Jag är nyförälskad i min nygamla hemstad”

Elin Kling delar med sig av sådant som inspirerar henne och som gör henne lycklig. Just nu är hon nyförälskad i sin nygamla hemstad – Elin har flyttat till Sverige igen!

1. SIDENSCARF ”När jag inte använder mig av smycken så är jag väldigt förtjust i att bära en sidenscarf till mina skjortor eller rockar. Totême har just nu tre stycken nya i fina mönster. Perfekt julklapp.”

IMG_4536

2. NYÅRSKLÄNNING FRÅN ATTICO ”Attico är märket som den chica duon Georgia Tordini och Gilda Ambrosio, som ni båda känner om ni läser STYLEBY då de visat sina garderober här hos oss.”

Screen Shot 2016-10-31 at 11.42.54 AM

3. ÖRHÄNGEN FRÅN LEs BONBONS ”Senaste tillskottet i min smyckessamling. Bar dessa på en frackmiddag på Sta0dshuset tillsammans med en svart silkesklänning från Deitas. Örhängen, Les Bonbons, 2 300 kr.

IMG_4271

4. JEANS FRÅN TOTÊME ”Känner ni igen passformen? Nytt denim-tillskott hos mitt och min mans märke Totême med inspiration från det bästa av mina Levi’s vintage, men i modern tappning.” Jeans, Totême, 1 500 kr.

Denim (kommer ny bild i veckan, denna är enbart för layout)

5. STOCKHOLM ”Välkommen hem till mig! Efter nästan sex år i New York har vi köpt lägenhet i Stockholm, och skyskrapor har bytts mot denna fantastiska vy.”

IMG_4182

6. SOHO SCANCTUary SPA ”Ta en shoppingpaus här under ditt nästa New York. Hit går jag när jag vill få mina bryn färgade och trimmade. Nu har jag inte mycket att trimma men trots små, små justeringar så gör de underverk här!” 

IMG_0001

7. inspiration ”Boknytt i bokhyllan: ’The New Garçonne –How to be a Modern Gentlewoman’.” 

CtRYbhkWgAAr1ip