Elin Klings favoriter: ”Jag är nyförälskad i min nygamla hemstad”

Elin Kling delar med sig av sådant som inspirerar henne och som gör henne lycklig. Just nu är hon nyförälskad i sin nygamla hemstad – Elin Kling har flyttat till Sverige igen!

Elin Klings favoriter:

1. SIDENSCARF

”När jag inte använder mig av smycken så är jag väldigt förtjust i att bära en sidenscarf till mina skjortor eller rockar. Totême har just nu tre stycken nya i fina mönster. Perfekt julklapp.”

Elin Kling_favoriter

2. NYÅRSKLÄNNING FRÅN ATTICO

”Attico är märket som den chica duon Georgia Tordini och Gilda Ambrosio, som ni båda känner om ni läser STYLEBY då de visat sina garderober här hos oss.”

Elin Kling_favoriter

3. ÖRHÄNGEN FRÅN LES BONBONS

”Senaste tillskottet i min smyckessamling. Bar dessa på en frackmiddag på Sta0dshuset tillsammans med en svart silkesklänning från Deitas. Örhängen, Les Bonbons, 2 300 kr.

Elin Kling_favoriter

4. JEANS FRÅN TOTÊME

”Känner ni igen passformen? Nytt denim-tillskott hos mitt och min mans märke Totême med inspiration från det bästa av mina Levi’s vintage, men i modern tappning.” Jeans, Totême, 1 500 kr.


Elin Kling_favoriter

5. STOCKHOLM

”Välkommen hem till mig! Efter nästan sex år i New York har vi köpt lägenhet i Stockholm, och skyskrapor har bytts mot denna fantastiska vy.”

Elin Kling_favoriter

6. SOHO SCANCTUARY SPA

”Ta en shoppingpaus här under ditt nästa New York. Hit går jag när jag vill få mina bryn färgade och trimmade. Nu har jag inte mycket att trimma men trots små, små justeringar så gör de underverk här!” 

Elin Kling_favoriter

7. Inspiration

”Boknytt i bokhyllan: ’The New Garçonne –How to be a Modern Gentlewoman’.” 

Elin Kling_favoriter

 

NUVARANDE Elin Klings favoriter: ”Jag är nyförälskad i min nygamla hemstad”
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Minimalistlook med blingskor – till kanonpris!”