Elin Kling bjuder in till Totêmes designstudio

Elin Kling och Totême öppnar nytt butik-koncept i anknytning till sin designstudio på Tegnergatan 37 i Stockholm!

Elin Kling, Totême’s grundare och VD öppnar nu upp dörrarna till sin designstudio där du som kund från den 18 maj får tillfälle att besöka varumärkets centrala plats, prova plagg, shoppa och integrerar med teamet bakom skapandet. Det kommer även att finnas möjlighet att förbeställa kommande kollektioner på plats.
image008
 ”Att besöka Totême’s studio ska vara som att kliva in i vår Instagram-feed IRL och vi behöver vår kunds hjälp att kommunicera ut vårt budskap. Vi är i början av vår resa och det ger oss en spännande möjlighet att prova oss fram”. – Elin Kling

Den nyrenoverade lokalen har delats upp i två sektioner. I den ena delen sitter design och produktions-teamet och i den andra ryms ett showroom.

Den stora spegel-klädda kuben föreställer en “selfie-vänlig” provhytt, prydd med Elin Kling’s egna moodboards och accessoarer som ska fungera som inspiration till hur man stylar ihop plagg ifrån kollektionen. Totême håller inte något lager i själva studion utan plaggen levereras snyggt paketerade inom ett dygn direkt hem eller till kontoret.

TIPS! Välkommen till Sveriges största mode- och skönhetsfestival – all info hittar du här! 

foto PAULINE SUZOR