Elin Kling: ”Blommor och fixade naglar gör mig lycklig”

Elin Kling delar med sig av sådant som inspirerar henne och som gör henne lycklig. Just nu drömmer hon om varma Italien men klär sig i skipants!

Uniformklädsel
”Skjorta och skipants är min uniform.”

Fotografen Thalia Chetrit 
”Under modeveckan i New York ställde den kvinnliga fotografen Thalia Chetrit ut sina bilder på en av de galleritäta gatorna i Chelsea. Hon är en fantastiskt inspirerande fotograf, och som bonus så älskar jag hennes namn. Talia Chetrit – så vackert!”

Filmen ”A Bigger Splash” 
”Som jag väntade på denna film. Den utspelar sig på Sicilien med fantastiska Tilda Swinton i en av huvudrollerna. Hon svassar runt i Christian Dior av Raf Simmons och ser allmänt för härlig ut. Men även utöver Tildas garderob så ger filmen otroligt mycket inspiration. Om du inte sett den – se.” 

Liljor
”Jag har alltid vita liljor på kontoret. Blommor och fixade naglar gör mig lycklig.”

 

 

Ponza, Italien 
”Jag och min familj firade delar av vår semester på den italienska ön Ponza i somras. Jag stirrar mig gärna blind på bilderna därifrån just nu.” 

The Rows butik
”Besöker gärna The Rows butik uptown i New York om och om igen …”

Restaurangen Le Coucou 
”New York är oändligt i fråga om bra restauranger. En som är precis nyöppnad och som jag gärna går tillbaka till är Le Coucou som ligger tvärs över gatan från mitt gamla kontor i Soho.”

 Allt-i-allo-blusen
”Du vet, det där plagget som bara alltid funkar. Denna blus för min och min mans märke Totême gjorde jag just för att fylla ett det syftet i min garderob. Och som jag har använt den! Både i färgerna crème och svart. Det är den perfekta middagsblusen och till vardags ger den min i övrigt enkelt stylade look det där lilla extra.” Blus, Totême, 1 500 kr.

Miniväska 
”Har fått för mig att jag vill ha en mindre väska till vardags, men som ändå till design ser ut som en större modell. Den här väskan från Proenza Schouler kommer i två storlekar, och den något mindre ger ett nytt fräscht intryck till vinterkappan. Väska, Proenza Schouler/Mytheresa.com, 14 000 kr.

 

 

NUVARANDE Elin Kling: ”Blommor och fixade naglar gör mig lycklig”
NÄSTA 6 rosa vårnyheter – perfekt för stilpackningen!