Varje söndag listar STYLEBY de namn som vi har snackat mest om under veckan som gått. Ta del av den här – och gå in i den nya veckan med full modekoll.

NICKY MINAJ: Tuttchocken på Paris Fashion Week

nicki-minaj-pecho-descubierto-front-row-haider-ackermann

Saint Laurents ”visa-ena-bröstet”-klänning inspirerade säkerligen Nicky Minaj till Paris Fashion Weeks största kändispotatis. Vem minns ens Haider Ackermanns visning efter detta kändisrabalder till outfit? De svala fransyskorna Caroline de Maigret och Lou Doillon, som stilmässigt befinner sig ljusår från Nicky, höll god min front row – dock fick de utstå tuttskämt på nätet (Nickys tutte klipptes in även på dessa och spreds över nätet) hela veckan. Ändå anmärkningsvärt att ett bart bröst kan väcka så stora reaktioner 2017 –  och ännu mer om du betänker att nämnda Saint Laurent-blåsa pryder brasilianska Elle, med tillhörande modelltutte,  utan att det blir speciellt mycket blås. Det verkar dessvärre som ett stort bröst fortfarande är det mest häpnadsväckande en människa kan visa.

NATACHA RAMSAY-LEVI: Ny chefsdesigner hos Chloé

00-holding-chloe-anno

Clare Wight Keller gjorde sin sista visning för Chloé i veckan – fin! – och i fredags kom beskedet som vi väntat på sedan Clare aviserade sin avgång. Natacha Ramsay-Levi blir nytt högsta höns på de franska märket från och med 3 april – hon kommer tidigare från Louis Vuitton där hon arbetat tillsammans med Nicolas Ghesquière (även när han jobbade för Balenciaga).
Foto: Paulo Roversi

KIT HARINGTON: NYTT FACE FÖR DOLCE GABBANAS NYA DOFT

Kit-Harington-Will-Be-the-Face-of-Dolce-Gabbanas-New-Fragrance

Att ”Game of Thrones” är stort i modevärlden råder det inga som helst tvivel om. I nya numret av STYELBY berättar Nicolas Ghesquière om att han älskar serien och vi har sett GoT-inspirerande kollektioner lite här och där. Nu hoppar även Dolce Gabbana på pälståget och signar Jon Snow som sitt nya doftface. Även om god doft är allt annat vi förknippar med karaktärerna i serien – deras tveksamma personliga hygien doftar nästan ut ur rutan. Men desto mer spännande. Se våra favoritklipp med hunken här!

FRIDA GUSTAVSSON: DEBUTERAR SOM SMYCKESDESIGNER

Frida

Vår favoritkvinna Frida Gustavsson – som du läser en lång intervju med i nya numret – har debuterat som smyckesdesigner! Tillsammans med Andeliusgibbe har hon skapat F-smycket – som utöver att det är snyggt även har som ambition att hjälpa kvinnor. Du läser mer om det här) (där hittar du även länk till smyckena),  och vi ser med spänning fram mot vad Frida tar sig till härnäst. Att hon är full av bra idéer är tydligt. Go, Frida!

LÄSTIPS! Styleins Elin Alemdar får 13 skarpa karriärfrågor av STYLEBY – och svarar. Läs här!

NUVARANDE SÖNDAGSSNACKIS: De mest omtalade modepersonerna vecka 10
NÄSTA The Style Cavalrys jobbstil