Chefredaktörens 10 reakap!

Vill du göra ett designerkap så är januari en guldålder. STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh visar upp det hon gärna klickar hem – allt kostar 50 procent mindre än vanligt!

”Hela januari sitter jag som en hök på nätet och spanar in plagg som hamnar i reasektionerna på nätshopparna. Inget mindre än 50 procents rea duger. Nedan ser du sådant som jag gärna klickar hem för halva prise, men skynda – snart tar plaggen slut.” –Jonna Bergh, chefredaktör

therow

Klänning, The Row. ”Enkel, effektiv – och jag älskar färgen. Ett alternativ till den raka slipklänningen som ger det är extra.”

 

j-wadersonskjorta

Oversizad skjorta, J.W. Anderson. ”Otroligt cool skjorta som är lite för speciell för att köpa till fullpris, men som är ett perfekt reaköp. Ett statementplagg du kommer att bli glad av varje gång du öppnar garderobsdörren.”

 

proenzas

Topp, Proneza Shouler. ”Underbar top med den stora snörningsdetaljen som gör den här såååå habegärlig. I den här känner du dig alltid välklädd och den funkar såväl till jeans som till en stramare nederdel. Kanonköp!

 

cedric-charlier

Kjol, Cédric Charlier. ”Enormt flott kjol som jag inte du ska tänka på som något du främst använder sommartid.

dkny
Tröja, DKNY. ”Jag kan inte få nog av tröjor och den här har den rätta cutoutdetaljen som är så het i vår. Plus: Färgen är underbar!

 

jacquemus

Partyklänning, Jacquemus. ”Själv är jag ett stort fan av Jacquemus och den här klänningen med sina uppstående axelband – de vilar alltså inte mot axlarna utan går över dem – tycker jag är hur kul som helst.

 

simone-rocha
Tröja, Simone Rocha. ”Tröjan som har allt!

jwanderson
Stickad kjol, J.W. Anderson. ”En riktigt trotjänare i garderoben vågar jag lova. Gör att du ser cool ut dag som kväll.”

 

p00198697
Top, Edun. Det finns ingenting med det här köpet jag inte älskar. Snygg som den är och oerhört effektiv under kavajer eller klänningar.

 

marques-almeida
. ”Riktigt coola byxor med råa kanter som gör succé i vår.

 

 

NUVARANDE Chefredaktörens 10 reakap!
NÄSTA Nytt avsnitt av STYLEBY Beautypodd ”Ta kontroll!”