Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 köptips från min New York-packning”

Jonna är i New York för New York Fashion Week och bjuder på köptips ur packningen med svensk design.

   

FullSizeRender-2

Klänning från Robebjer. ”Mitt favoritplagg ur Rodebjers vårkollektion fick följa med till NY. Jag bär dem med byxor under så här års, men sen kommer den vara ursnygg med bara ben. Slitsen gör den extra snygg.” 

FullSizeRender
Väska, Atp Atelier. ”Samarbetet mellan Atp Atleter och Natalia Altewai är mer än lyckat! Här måste jag nämna att väskan finns i butik lite senare i år, i mars ungefär, men är väl värd att vänta på. Jag har letat efter en väska som den här, en klassisk modell med det där lilla extra. Samarbetet inkluderar fler modeller – både större och mindre.”

Lästips: Elin Klings bästa adresser i New York får du här!

FullSizeRender-3

Örhängen från Efva Attling. ”Riktiga favoriter som jag använder ofta och gärna. Den rena silverplattan är minimalistiskt cool samtidigt som det ger en blinkning till min barndoms 80-tal då många örhängen hade den här formen. Riktigt bra är de, och jag använder dem till allt.”

Läs även: ”Feminists take no shit!” – shoppa Efva Attlings coola t-shirts här

FullSizeRender-5
Top, Back. ”Min senaste köp är en coolt skuren top i grön metallic som jag ser fram mot att bära både under stickade tröjor, kavajer och jackor och som den är.”

Lästips: De här bilderna är plåtade på hotellet The Standard, High Line. Läs vilka hotell modefolket bor på  under modeveckan i New York här!

FullSizeRender-4

Sneakers, Eytys. ”Jag har sällan högklackat på modeveckor på grund av att det blir mycket promenader och ett par snygga sneaker är ett måste. De här är mina favoriter alla kategorier, jag har dem jämt och till allt. Coola och dressade på samma gång.”

Lästips:  Mer från NYFW: Det otippade materialet hos Calvin Klein! Marc Jacobs hyllar gubben! 

NUVARANDE Chefredaktör Jonna Bergh: ”5 köptips från min New York-packning”
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Uppdaterat preppy, allt kostar max 499 kr!”