Varje lördag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en festlook. Denna afton vill Jonna se ut som hon kommer direkt från karibien.

”Att gå på fest och se ut som du kommer direkt från Karibien är ju inte helt fel. Gno in dig med brun utan sol innan och veva ihop en pina colada innan du går till festen och du kommer inte ha en tråkig kväll!” –Jonna Bergh, chefredaktör

Sandaler, Zara, 299 kr. ”Bekvämt och elegant på samma gång – här har du skorna du inte kommer att gå många steg utan i sommar. Den extravaganta knorren gör att de är lika fina dag som kväll.”

Klänning, Mango, 499 kr. ”Underbar slipklänning med semesterkänsla men som blir perfekt till partyt ikväll – och alla kvällar efter det. Och så jobbar den extra som semesterklänning i sommar. ”

Korg, Little Liffner, 399 kr. ”Skippa partyväskan och gör som alla it-tjejer nu för tiden – ta korg i stället för väska. Fler tips på korgväskor i alla prisklasser får du här!”

Armband, 170 kr. ”Ett stelt armband är alltid vackert till en slip. Den här har en liten extra edge med den oregelbundna formen.”

Örhängen, Glitter, 70 kr. ”Ananasörhängen är skitsnyggt! Och ger ännu mer karibisk känsla till den här festlooken.”

LÄSTIPS: 8 chica semesterköp!

 

NUVARANDE Chefredaktör Jonna Bergh: ”Gå på fest som i Karibien – under 500 kr!”
NÄSTA 10 jeansjackor med brodyr som vi vill ha NU!