Skådespelerskan Cecilia Forss är en expert på hudvård och älskar makeup -speciellt ett märke. Här delar hon med sig av sina fest- och vardagsmakeup.

Cecilia Forss delar med sig av dina bästa makeup tips både för fest och vardag.

Vardagsmakeup ”Jag börjar alltid med lite concealer eller foundation från Dior där det behöver täckas. Diorskin Nude Air foundation är briljant! Solpuder är också given i min makeuprutin – det är bästa knepet för att få fin lyster och färg. Just nu har jag ett från Guerlain men jag byter varje säsong och testar oftast nya. Jag böjer alltid upp ögonfransarna och fortsätter oftast med mascara, också den från Dior. Jag älskar smink från Dior. En av mina bästa vänner Farao Groth jobbar för Dior och har lotsat in mig på märket. På läpparna har jag vårdande glans från Clarins.”

Cecilia Forss

Foundation, Diorskin Nude Air foundation. Vattenfast mascara, Dior.  Ögonfransböjare, Kicks. Solpuder terracotta light poudre 05 sun brunette 10 grGuerlain. Vårdande läppglans, Clarins.

Cecilia Forss

Till fest ”Jag har samma makeupgrund som till vardags men jag brukar dra på med en svart kajal runt ögonen för att göra att det händer något mer. Är det en gala, som Guldbaggen tar jag hjälp av min vän Therese Friberg som jobbar på Bangs i Stockholm. Förutom att vara frisör är hon jätteduktig på att sminka så hon hjälper mig både med håret och makeupen. Hon är dock väldigt uppbokad så det är inte alltid hon har tid och då går jag till Corinne & Friends och får lite hjälp.”

Foto PAULINE SUZOR 
NUVARANDE Cecilia Forss fest- och vardagsmakeup!
NÄSTA Veronika Maggio avslappnade men stilfulla vardagslook!