Ät som toppmodellen Elsa Hosk (du får hennes bästa recept!)

Elsa Hosk är den svenska toppmodellen som har kontrakt med Biotherm och som som även ingår i Victoria's Secrets Angels. Här berättar hon om sin favoritsmoothie – och du får hennes bästa lunchrecept!

Ät som toppmodellen Elsa Hosk (du får hennes bästa recept!)

Den svenska toppmodellen Elsa Hosk är en hejare på att äta hälsosamt.
”Det ingår i mitt yrke att äta rätt och träna”, säger Elsa när STYLEBY träffar henne i Köpenhamn i samband med hennes åtagande för skönhetsmärket Biotherm. STYLEBY bad  henne berätta mer om smoothies, kosttillskott, gröna juicer och sin favoritlunch!

Elsa-Hosk

Hur äter du hälsosamt?

Elsa Hosk: ”Är jag i New York vill jag ha grönsallad, stekt kyckling eller lax, det är bra protein. Eller så tar jag en grön smootihe eller en grön juice. Vi fick precis en blender i lägenheten och den använder jag en hel del. En smoothie på blåbär, mandelmjölk, banan och så ett tillägg av macapulver och linfrön– så nyttigt och så håller jag mig mätt till nästa mål mat. Trenden med smoothies, juicer och rawfood, är bra med måtta, men jag skulle aldrig köra en hel diet av det.”

Elsa Hosk

Äter du några kosttillskott?

Elsa Hosk: ”Ja, jag försöker kosttillskott i form av vitaminer, speciellt när jag har flugit mycket. Jag äter även järntabletter, jag är precis som många andra kvinnor och behöver lite extra. Jag gillar att ha kosttillskott i mina smoothies och det blir oftast probiotika, macapulver och linfrön som är bra för hjärnan och nervsystemet och är ett bra mättat fett!”

Elsa Hosk

Dela med dig av ett enkelt och nyttigt recept!

Elsa Hosk:Spansk gazpachosoppa är min favoriträtt och den är verkligen lätt att laga och innehåller bara tomater, gurka, paprika, olivolja och bröd. Hälsosamt men med en hel del smak. Jag brukar göra en stor sats som jag sparar i kylen upp till sju dagar. Gazpachon är bäst när grönsakerna är i säsong, vilket är nu under sommaren. Varning! Laga inte amerikansk gazpacho, de använder tomatsås och krutonger, inte alls lika gott!”

LÄSTIPS! Här hittar du 10 goda recept på Gazpacho (från STYLEBYs briljanta systersajt Allt om Mat) om du vill testa något nytt!

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

NUVARANDE Ät som toppmodellen Elsa Hosk (du får hennes bästa recept!)
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”Superstylish – inget kostar mer än 499 kr!”