6 knep: så motarbetar du mörka ringar!

Framtiden ser ljus ut för dina mörka ringar – det har kommit en hel bunt med produkter som med banbrytande teknologi behandlar den känsliga huden runt ögonen. Här är 6 knep som hjälper dig att motarbetar mörka ringar!

aw16b-1205-027

Lyft
Kombinationen av superingredienserna reservatol, hyaluronsyra och peptider ger en bred vård som jobbar på alla problem från puffighet till rynkor – och kan på sikt ge ett riktigt lyft.

caudalie_resveratrol_eye_lifting_balm_1

Caudalíe Eye Lifting Balm, 535 kr.

Dölj 
Täckande, ljusreflekterande och vårdande – By Terrys concealer är speciellt anpassat för ögonområdet. Flytande formula som inte kakar eller lägger sig i vecken. Bygg långsamt upp täckning i tunna lager och fokusera på skåran som är mest blå.

1633007-14023_1

By Terry Terrybly Densiliss Concealer, 475 kr.

Tajta till och skulptera
 Flytande tejp som stramar upp och slätar ut – det låter nästan för bra men är faktiskt sant. Estée Lauders senaste innovation jämnar ut smårynkorna runt ögat temporärt, men innehåller också en hel del vårdande ingredienser som kan göra skillnad på sikt.

generate-3

Estée Lauder New Dimension Expert Liquid Tape, 625 kr.

Definiera 
Den nya makeuppaletten hjälper till att skulptera, highlighta och lyfta fram din bästa blick på ett naturligt sätt.

11162857-1554320217037388

Estée Lauder New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit, 395 kr.

Ljusa upp 
Bruna pigmentfläckar kan också vara en av anledningen till ett mörkt ögonparti. Kiehl’s ögoncrème innehåller en hög del stabilt c-vitamin – en av de mest effektivaste ingredienserna för att ljusa upp och jämna ut hudtonen

pslrc_eye_2000

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate, 395 kr.

Reparera 
Med en speciell patentskyddad teknologi kan Cliciques senaste ögonprodukt adressera dina problem och jobba på dem. Tunn serumkonsistens som är perfekt dagtid när andra fetare crèmer ofta ”drar ner” ögonmakeupen.

generate

Clinique Smart Custom-Repair Eye Treatment, 490 kr.

NUVARANDE 6 knep: så motarbetar du mörka ringar!
NÄSTA Veckans 6 bästa nyheter!