Att se hur stylisterna jobbat under visningsveckorna ger alltid mycket idéer. Vi listar 5 snabba stylingtips som snabbt höjer din party look i höst. Vilka satsar du på?

1. GÅ PÅ FEST I FRITIDSKLÄDER
”Att kombinera de mest extravaganta festkläder med vardagskläder ger alltid en kul tvist till en look om man klarar av att få till det. Att matcha plagg i festliga snitt med glansiga ytor tillsammans med tjockare tröjor och byxor ger en superfin look. Så på med dunjackan över glitter toppen så blir du definitivt coolast klädd på festen.”

 

2. BUCKEL UPP
”Gå all in på party-looken genom att fokusera lite extra på midjan -i höst finns nämligen oändliga valmöjligheter på breda skärp och korsetter. Testa dig fram och hitta en variant som du trivs i. Notera hur fint det är att sätta lite zest på en jacka genom att addera en skärp i midjan.”

 

3. TUNN SCARF TILL KLÄNNING
”Okej, dina halsmandlar blir möjligen lite arga om detta skulle varit utomhus– men i höst bärs scarfen inne till festens klänningar. Det är inte svårare att att knyta scarfen runt halsen och låta ändarna hänga lite slarvigt. Olé!”

 

4. MINI VÄSKAN
”Partyhöjare av rang – alla modehus gör i princip en variant på miniväskan i höst och modellen är hetare än någonsin. Håll ett stadigt grepp i väskan.”

 

5. GLITTER I SKON
”Att bära strumpor i öppna skor har sedan ett tag tillbaka varit en trend att räkna med – i höst är det fortfarande en hit men byt ut din vanliga strumpa mot en glitter variant för att få till en lyxig sportig känsla.”

 

LÄSTIPS! Vi har listat de tre bästa beautyidéerna från catwalken.

NUVARANDE 5 snabba stylingidéer från catwalken
NÄSTA London Fashion Week: Foppa-tofflan blir mode!