5 framgångsrika kvinnor delar sina bästa restips!

Vad har Karlie Kloss, Scarlett Johansson, Joan Small, Miranda Kerr och Gwyneth Paltrow gemensamt (förutom att vara vackra och framgångsrika)? De reser en hel del. Kolla in deras bästa resetips.

Gwyneth_flightplan

Gwyneth Paltrow ”Jag mår bäst av att äta väldigt lätt under flygningen, jag håller mig till sallad och misosoppa. Jag tar också extra c-vitamin under resan.”

Miranda Kerr ”Först och främst försöker jag dricka så mycket vatten som möjligt för att inte bli uttorkad. I början av resan rengör jag ansiktet och smörjer sedan in mig med min Kora Organics Rosehip Oil som återfuktar, stärker och gör att huden har massor av lyster när jag går av planet. Under resan har jag sovmask och hörlurar med meditation på för att koppla av.”

Joan Smalls ”Serum innan crème ger det lilla extra och jag är extra noga med den rutinen innan jag flyger – det håller huden i schack hela resan.”

Karlie Kloss ”Jag bekämpar jet lag genom träning. När jag kommer fram drar jag på mig löparskorna och ger mig ut på en runda. Jag försöker pressa mig till några kilometer – sedan känns det alltid som jag är mer i takt.”

 Scarlett Johansson ”Jag packar alltid Clarins Beauty Flash Balm. Det är en perfekt bas under makeup och ger även trött hud en boost efter flyget.”

Scarlett Johansen

NUVARANDE 5 framgångsrika kvinnor delar sina bästa restips!
NÄSTA Författaren och modellen Amanda Nørgaards garderob: ”Jag klär mig efter var jag befinner mig.”