3 vårtrender vi inte kan få nog av!

Vårkollektionerna börjar fylla butikerna och vi har samlat 3 vårtrender från pre-spring kollektionerna som sticker ut lite extra och som vi inte kan få nog av just nu!

 

RANDIGT. Våren handlar om randen, och kanske är det vårens största trend. Nu är det den vita randen som lyser starkast på antingen blått, rött eller svart. Bär randigt både upp, – och nertill som hos Balenciaga eller endast nertill som hos Chanel. Hämta även inspiration hos Louis Vuitton, Sportmax, Off-white och Tommy Hilfiger.

  

GULT har varit den starkaste trendfärgen under hösten och faktum är att gult även fortsätter till våren. Men senapsgult har istället byts ut till en lite mer dov, sober gul som hos Mugler eller gulsiden som hos Dior. Hämta även inspiration hos Edun, Tibi och Ellery.

 

 

SKÄRP I MIDJAN – ja den har vi hört förut, men våren bjuder faktiskt på Emmanuelle Alts signaturlook – Jacka och skärp i midjan.  Det kvittar om det är en längre trench som hos Off-white eller en militärjacka som hos Chanel, allt går och skärpet ska på! Hämta inspiration från Louis Vuitton, Alexander McQueen och Isabel Marant.

 

NUVARANDE 3 vårtrender vi inte kan få nog av!
NÄSTA Chefredaktör Jonna Bergh: ”En budgetlook med alla rätt – ett av köpen kostar bara 25 kr!”