3 snabba vårfrisyrer – som du enkelt kan göra hemma!

Vårens frisyrer är enkla bara du kan knepen. Här är 3 snabba vårfrisyrer - som du enkelt kan göra hemma!

3 snabba vårfrisyrer

SIDBENA
Louis Vuitton skapade en djup sidbena som kändes sexig med en vindsvept finish för en modern känsla. Först runborstfönades håret och delades sedan upp en in djup sidbena. Avslutningsvis sprejades Wella Professionals Ocean Spritz, 159 kr, över håret för att stöka till texturen.

vårfrisyr – SIDBENA

 

BALLERINA 
Det finns en elegans i att sätta upp håret i en ballerinaknut. Håret är så stramt att det också lyfte fram modellernas personliga drag. Från rot till topp applicerades crèmepastan Redken Move Ability 05, 295 kr. Allt borstades bakåt till en stram tofs och hästsvansen snurrades upp till en knut och fästes med nålar. Det finns en känsla av att händer varit i håret – perfekt operfekt och ganska enkelt att göra själv hemma.”

vårfrisyr – BALLERINA

SPIKRAKT 
Inget ger en sådan lyxig känsla som rakt och glansigt hår. Grunden är ett friskt hår och frisyren kräver regelbundna hårinpackningar och frisörbesök. Preppa håret med en stylingcrème och använd en paddelborste för att föna håret torrt. Spegelblank glans och silkiga längder skapas bäst med hjälp av en plattång, stylern från Ghd, 1 899 kr, är effektiv utan att slita på håret. Platta hela håret i sektioner och fixera med en glansgivande finishspray. Resultatet – hälsosamt, fixat och dyrt hår.

vårfrisyr – SPIKRAKT HÅR

NUVARANDE 3 snabba vårfrisyrer – som du enkelt kan göra hemma!
NÄSTA Veckans 7 nyheter som lyfter festgarderoben!