3 bästa beautyidéerna från catwalken!

Höstens visningar bjöd på användbara knep som snabbt uppgraderar din vardagslook. Vi har samlar de tre bästa beautyidéerna från catwalken.

Subtil Sotning

Med hjälp av bara en kajal går det att få de mest intensiva ögon, ett trick som användes på otaliga höstvisningar. Knepet är att måla runt hela ögat, längs med vattenlinjen, det vill säga innanför fransarna. Sedan skilde sig visningarna åt i fråga om hur skarpt strecket fick förbli. För en mer sotad ”dagen-efter-look” – mjuka upp det svarta upp genom att sudda lätt lillfingret eller en pensel. För att ska ytterligare en dimension åt sotning och tindrande blick – lägg lite highlighter i inre ögonvrån.

Mycket mascara

”Carven”

”Carven”

Tjocka, långa fransar stod i fokus på många av höstens visningar, ofta som enda tydliga element i makeupen, men det var inga fejkfransar utan makeupartisterna höll sig till enbart massor av mascara. Underfransarna målades tunga med hjälp en syntetisk concealerborste.

Lösa lockar

Coola men samtidigt lyxiga lockar och avundsvärd volym var ett återkommande hår för hösten. Tänk ”flickvän till en känd rockmusiker” eller hon som ”hänger på VIP-området på festivalen”. Hjälpmedlet dit är en locktång och sedan texturspray som borstads ur så ingen känsla av produkt finns kvar.

NUVARANDE 3 bästa beautyidéerna från catwalken!
NÄSTA Hannah Widells stil får henne att prestera bättre