Den nya säsongens snyggaste looker är också de mest färgstarka. Färg är ledordet, men lek också med glans och glitter och du är garanterat först med det senaste.

Vågat rouge 
80-talet skymtade förbi makeupmässigt på flertalet visningar, men det är årtiondets speciella sätt att använda rouge som nu känns extra fräscht. På flertalet visningar, som Kenzo och Chanel, poppade kinderna i livligt rosa och rött, och knepet för att se cool ut och inte clownig är att lägga färgen högt. Undvik kindens äpple och börja i stället på kindbenen, sudda upp mot tinningarna och över ögonlocken. Ju högre upp, desto trendigare! Satsa på en stark färg som Chanel Joues Contraste ”360 Hyperfresh”.

Penseldrag
Känn dig fri när du applicerar ögonskugga och lek med starka pigment, fingrar och penseldrag. På Victoria Beckham använde sig Pat McGrath av de klara färgerna i paletten från designerns samarbete med Estée Lauder och drog ett brett streck från inre ögonvrån och rakt över ögonlocken. Samma konstnärliga känsla på makeupen syntes sedan på flertalet visningar och ibland satt inte ens de färgglada strecken på ögonlocken, utan målades på kinder.

 Lästips! Glans  och glitter för vuxna – 5 knep för sofistikerat bling.

NUVARANDE 2 av vårens stora skönhetstrender (som flörtar med 80-talet)
NÄSTA Ny hos Givenchy: Så var Claire Waight Kellers Chloé-kollektioner