10 perfekta köp: Instagramprofilen @bitothisbitothat önskelista!

Varje vecka bjuder vi in intressanta personer, profiler och kända ansikten att dela med sig av deras önskelista just nu. Möt Instagramprofilen Emily Andrews bakom inspirationskontot @bitothisbitothat - som vi inte kan få nog av!

Australienska Emily Andrews startade Instagramkontot @bitothisbitothat för snart två år sedan, tänkt som ett digitalt moodboard för henne själv. Idag är det ett inspirationskonto för hennes snart uppemot 36.000 följare som delar samma passion – mode! I framtiden drömmer Emily att göra något större av bitothisbitothat.

”I Melbourne är det sommar just nu – här mina 10 perfekta köp som jag drömmer om oavsett väder!” – Emily.

 

Hatt, Nerida Winter. ”Den australiensiska sommaren kan bli extremt varm. Jag är en stor förespråkare för att sola smart och använder alltid SPF och gärna hatt från favorit butiken theUNDONE.”

Väska, Prada”Väskan i mina drömmar… underbar! Allt som kommer i mocka och guld står högt upp på min önskelista”

Boots, Chloé. ”Sammet är lyxigt och sofistikerat, speciellt i kopparfärgen. Jag bär dem tillsammans med en svart kjol och en svart sidenskjorta.”

Parfym, Map of the heart ”Jag har nyligen fallit för den franska parfymen Mape of the heart. Den håller dessutom i flera dagar!”

Kavaj, Ellery. ”Jag är en sucker för kavajer, min samling växer och växer men ingen gör kavajer bättre än Ellery – korsett detaljer och överdimensionerad passform.”

Dagkräm, Aesop Parsley Seed. ” Jag har nyligen börjat använda Aseops hudvård och jag är besatt! Naturligt, lyxigt och dagkrämen är perfekt för att hålla huden extra återfuktad.”

Skjorta, Loeil. ”Jag har alltid älskat snygga vita skjortor – de fungerar i allas garderob och bryter av en annars helsvart outfit (annars en vana jag verkar ha). Skjortan är perfekt med silver korsett detaljerna och passar fint till sommaren.”

Solglasögon, Miu Miu. ”Jag tror inte de kan bli coolare än så här. Kan inte vänta tills jag får ta på Miu Miu’s galna solglasögon.”

Jeans, Ellery. ”Om du följer mitt Instagramkonto är jag säker på att du är mer än medveten om min kärlek till Ellery. De lyckas alltid spika flare trenden – och dessa jeans är de enda jag vill bära den här säsongen!”

Örhänge, Holly Ryan. ”Holly Ryan gör de mesta magnifika örhängena – som alla är handgjorda i Queensland, Australien. Jag kör alltid på guld och älskar de fina detaljerna som gör dessa örhängena till ett måste.”

 

 

NUVARANDE 10 perfekta köp: Instagramprofilen @bitothisbitothat önskelista!
NÄSTA Britney Spears 5 mest ikoniska outfits genom tiderna!