10 perfekta köp: Holzweilers Marie Murstads önskelista!

Varje vecka bjuder vi in intressanta personer, profiler och kända ansikten att dela med sig av deras önskelista. Möt norska Marie Murstad – här är hennes 10 perfekta köp!

Marie Murstad, jobbar som International Brand Manager för Holzweiler. Bor med sin familj i Oslo, men reser världen runt i jobbet. Just nu väntar Marie. Billy (i magen) som redan varit i 10 olika länder och precis genomfört sin andra Fashion Week i Paris.

Marie Murstads önskelista!

Hoodie, Holzweiler. ”Jag älskar den sporty twisten som man kan kombinera ladylike. Denna hoodie vill jag använda under en kavaj och till ett par slimmade cigarette jeans.”

Byxor, Totême. ”Drömmer om lata dagar i denna look, perfekt pre-spring motivation!”

Solglasögon, Sun Buddies. ”Stay with the classics! Älskar formen på solbrillorna och dessa från Sun Buddies är perfekta.”

Topp, Pleats Please Issey Miyake. ”Pleates Please kollektionen av Issey Miyake växer i min garderob – och jag vill verkligen addera några härliga vårfärger. Mitt svarta pleates sett är definitivt ett av mina bästa köp.”

Färgad dagkräm, Laura Mercier. ”Älskar produkterna av Laura Mercier. Den färgade dagkrämen är perfekt för en naturlig look, med lite extra glow för vintertrött hud.”

Sandaler, Marni. ”Sandaler från Marni är alltid med på önskelistan. De är exklusiva, chunky och gör varje outfit perfekt.”

Ring, All Blues. ”Älskar svenska All Blues design. Klassiska, tidlösa smycken och med det lilla extra. Jag har använt mina örhänge varje dag sedan jag fick dem – och högst upp på önskelistan är en matchande ring.”

Dagkräm, RAW. ”Har hört så mycket bra om produkterna från RAW, och önskar att prova dagkrämen. Lyx för huden – produkter utan kemikalier värdesätter jag högt!

Skjorta, Gestuz. ”Får aldrig nog av vita skjortor. Denna med olika lager är super cool! Passar också utmärkt till min growing baby bump.”

Byxdress, By Marlene Birger. ”Denna byxdress från Marlene Birger i ull/cashmere är det perfekta vardagsplagget som man bara kan ta på utan att behöva tänka. Jag stylar det med en cool tischa eller skjorta under, till ett par sneakers för en laidback look.”

 

Tips! Missa inte en inblick i Maries underbara garderob

NUVARANDE 10 perfekta köp: Holzweilers Marie Murstads önskelista!
NÄSTA Följ med Amanda Schulman till St Barts!